Hlavní obsah

Skleněným popelníkem zlomil muži lebku

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KRNOV

Téměř po roce od divoké hospodské rvačky v jedné z krnovských restaurací policie v minulých dnech obvinila místního devatenáctiletého mladíka, který při incidentu těžce zranil dva lidi. Po násilníkovi se loni slehla zem, a policie proti němu teď zahájila stíhání jako proti uprchlému.

Článek

Incident se odehrál loni 16. února nad ránem v restauraci na Hlubčické ulici. Mladík zde fyzicky napadl čtyřicetiletého muže. Udeřil ho do hlavy, uchopil ho za oděv a odhodili ho na zem.

"Následně ho obviněný kopl nohou a hodil po něm skleněný popelník. Ten ho zasáhl do hlavy. Muž utrpěl zlomeninu lebky, otřes mozku a zhmoždění hrudníku vlevo s dobou léčení asi šesti týdnů," informovala mluvčí bruntálské okresní policie Lucie Zgarbová.

Kromě toho obviněný v restauraci tehdy napadl ještě třicetiletého muže, který se napadeného zákazníka zastal. "Mladšímu poškozenému mladík způsobil tržnou ránu na hlavě, oděrku hrudní páteře, zhmoždění hrudníku a oděrky po těle. Léčil se asi tři týdny," dodala Zgarbová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám