Hlavní obsah

Dvouletý chlapec se toulal Brnem v pyžamu

Právo, kg

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Přes dvě hodiny ve strachu a napětí žili v pondělí v Brně rodiče dvouletého chlapce Kamila, který se sám na vlastní pěst vydal z domova jen v pyžamu. Chlapec odešel z bytu v brněnské části Řečkovice ve chvíli, kdy mu otec chystal snídani a neměl tolik času se chlapci věnovat.

Článek

Chlapce našli náhodní lidé až u čtyřproudé výpadovky na Svitavy v Hradecké ulici, která je od místa jeho bydliště vzdálená kilometr. To už po něm pátralo několik policejních hlídek, které prohledávaly okolí místa jeho bydliště.

"Lidé, kteří chlapce našli, ho odvezli na policejní oddělení v Malátově ulici, kde chlapec s policisty čile komunikoval, řekl své jméno a mluvil o babičce. Další prověřování pak ukázalo, že chlapec odešel z domova a na vlastní pěst se vydal na návštěvu k babičce. Další události už měly rychlý spád a chlapce se podařilo zdravého bez úhony předat otci, který si pro něj přišel na služebnu," uvedla Andrea Procházková z brněnské policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám