Hlavní obsah

Za dopadení násilníka nabízí město 50 000 korun

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MĚLNÍK

V minulém týdnu byla v noci z pátku na sobotu v Mělníku znásilněna sedmnáctiletá dívka, když se vracela z baru. Policisté po násilníkovi pátrají. Vedení města se rozhodlo vyhlásit finanční odměnu ve výši 50 000 korun tomu, jehož informace povedou k dopadení pachatele.

Článek

V sobotu ráno se dívka kolem čtvrté hodiny ráno vracela z baru Cihelna v centru města. U zimního stadiónu v blízkosti mostu vedoucího přes potok Pšovka dívku zezadu napadl neznámý muž, který ji omráčil úderem do hlavy.

"Pak dívku znásilnil. Ta se intenzivně bránila a je možné, že pachatel díky tomu utrpěl zranění. Jedná se o muže ve věku kolem třiceti let s výškou přibližně 175-180 cm. Je štíhlé postavy. Na sobě měl modré džíny, šedou bundu a na hlavě čepici s kšiltem. Přes ni měl nasazenou kapuci," uvedla mělnická policejní mluvčí Radomila Felgrová.

Vedení města se okamžitě po činu rozhodlo zareagovat. Má velký zájem na tom, aby byl pachatel co nejdříve dopaden, a proto se rozhodlo vyhlásit finanční odměnu ve výši 50 000 Kč tomu, jehož informace povedou k dopadení pachatele.

Policie žádá o pomoc při pátrání po násilníkovi o pomoc. Lidé mohou svá svědectví nahlásit na tísňovou linku 158, případně přímo vyšetřovatelům v Mělníku na čísla 974 876 329 nebo 974 876 479.

Reklama

Výběr článků

Načítám