Hlavní obsah

Policisté muže obvinili kvůli koupelím v kašně

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TEPLICE

Letní koupele v kašně na náměstí v severočeském Duchcově se nevyplatily muži, který si díky této zálibě vykoledoval od policistů obvinění z trestného činu výtržnictví. Osudným se mu stala série srpnových koupelí, při kterých se lidem v okolí představil bez oblečení.

Článek

První incident měl plavec se strážníky duchcovské městské policie. Ti ho v kašně na náměstí Republiky zaregistrovali při koupeli v oděvu. "Strážníci muže vykázali z vody a ten odešel do centra města," uvedla mluvčí teplické policie Ilona Novotná.

Své vodní záliby se však nechtěl vzdát a v dalším vodním výstupu po krátké době se rozhodl odložit oděv. Za koupání a nahotu mu strážníci uložili pokutu ve výši tisíce korun. Muž ji zaplatil, oblékl se a od kašny odešel.

Nejspíš však neměl v úmyslu nechat se jen tak odradit. Po chvíli ho lidé mohli opět pozorovat v Adamově rouše při koupání. To už došla mužům zákona trpělivost a ve spolupráci se státní policií byl předveden na policejní služebnu. Po výslechu byl propuštěn na svobodu.

"Policejní komisař ho obvinil z trestného činu výtržnictví," doplnila mluvčí policie. Za to může strávit za mřížemi i dva roky, nebo uhradit peněžitý trest.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám