Hlavní obsah

Dálnici D1 blokovaly hromadné nehody

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na 35. kilometru dálnice D1 ve směru na Brno se ve středu ráno převrátilo menší nákladní auto. V koloně, která se začala tvořit, se srazila další čtyři auta. Dálnice byla zablokovaná. Další hromadná nehoda se stala ve směru na Prahu. Čtyři osobní auta havarovala spolu s kamiónem také na 182. kilometru ve směru na Brno.

Článek

"Na 35. kilometru se převrátila dodávka, při nehodě byl zraněn jeden člověk," řekl Jaroslav Dobiášek z Centra dopravních informací. Odstraňování nehody se zkomplikovalo kvůli nutnosti přeložit náklad. Průjezdný je v místě pouze odstavný pruh.

Dodávka převážela knihy a starožitnosti. Aby nedošlo k dalšímu poškození nákladu, bylo nutné přeložit náklad opatrně.

V koloně, která se začala tvořit, se srazila další čtyři auta. Při srážce naštěstí nebyl nikdo zraněn. Tuto nehodu se podařilo rychle odstranit, ale na kolony to nemělo vliv kvůli nehodě na 35. kilometru. Tu se nakonec během dopoledne podařilo odstranit.

K další hromadné nehodě došlo ve středu ráno na 151. kilometru v opačném směru. Tady se srazilo pět aut.

S kolonami kvůli nehodě čtyř osobních aut a kamiónu museli řidiči počítat také na 182. kilometru směrem na Brno. Tento střet se obešel bez zranění, průjezdný byl pouze pravý jízdní pruh.

Na kolonu doplatila i auta na 73. kilometru ve směru na Prahu. Řada se zde začala tvořit už tradičně kvůli výstavbě mýtné brány. Srazila se v ní dvě auta. Ani zde nebyl naštěstí nikdo zraněn.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám