Hlavní obsah

Vietnamce z Bruntálska mučili, nakonec jej postřelili

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSTRAVA

Tři neznámí pachatelé mučili ve čtvrtek v Jindřichově na Bruntálsku elektrickým paralyzérem čtyřicetiletého Vietnamce, kterého zřejmě i postřelili. Motiv útoku není znám.

Článek

Policie v současnosti zkoumá několik motivů, podle mluvčí není vyloučen ani rasový motiv činu. 

Útočníci přibližně v jednu ráno vypáčili vstupní dveře do obchodu, kde našli spícího muže. "Bili ho po celém těle, přičemž mu na záda přiložili elektrický paralyzér, kterým mu dávali elektrošoky, a užili proti němu i dalšího násilí," popsala napadení mluvčí.

Hluk a volání o pomoc zaslechla žena spící ve vedlejší obytné místnosti, která se přišla podívat, co se děje. Když ji jeden z pachatelů začal pronásledovat, podařilo se jí zamknout v ložnici a přivolat policii a lékaře. Pachatelé následně z místa utekli.

Cizinec utrpěl tržné rány na hlavě, má podřená záda a střelné zranění nohy. To zjistili až lékaři, kteří střelu vyoperovali, dodala mluvčí. Zraněný muž podle ní o střelbě policii vůbec neřekl. Útočníci mluvili česky.

Policii muž tvrdil, že po něm útočnici nic nepožadovali, ani mu nic neodcizili. Motiv útoku tak není jasný.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám