Hlavní obsah

Zhubněte do plavek za méně než 6 týdnů! Připravte se na léto na klinikách Medik Haus

Novinky, MEDIK HAUS s.r.o

Čas léta se neodkladně blíží a s tím pro mnohé z nás přichází každoroční stres. Jak zhubnout během několik týdnů? Lépe jíst, více sportovat, to je jasné. Výrazně pomoci Vám však mohou i odborníci z vyhlášené kliniky estetické péče!

Medik Haus

Článek

Faktor času

Jelikož je květen, tak je nejvyšší čas připravit se na léto, pokud tedy nepatříte mezi 1% těch úžasných, co dodrželi novoroční předsevzetí. Pokud k nim patříte, gratulujeme a obdivujeme. Pro ostatní z nás nabízíme různé možnosti, jak v krátkém čase pomoci a docílit opravdu viditelných výsledků.

Medik Haus

Možnosti řešení

Možností je mnoho, všichni je známe, ale upřímně, jakákoliv extrémní změna je zkrátka dlouhodobě neudržitelná a pro tělo v podstatě škodlivá.

Všichni jsme slyšeli již sto krát, jak a co jíst. Pokusíme se k tomu 3 krát týdně o nějakou pohybovou aktivitu a následně to vše zkombinujeme s nejjednodušší a nejméně časově náročnou aktivitou a to, že si necháme malinko pomoci.

Medik Haus

Například injekční lipolýza, představuje opravdu účinnou metodu, jak zajistit účinné odbourání tuků neinvazivní cestou. Za úvahu stojí i některé z prémiových přístrojových ošetření, které jsou již dnes naštěstí cenově dostupné a výsledky jsou ohromující.

Od 1. května 2016 kliniky Medik Haus v Praze i Brně nabízí exkluzivně přístrojové ošetření Ulthera SLIM, které garantuje opravdu účinné odbourání tuků. Výsledky jsou mnohdy srovnatelné s výsledky plastické operace.

Medik Haus

Více informací naleznete na: www.medikhaus.cz

Výběr článků

Načítám