Hlavní obsah

Zastřešení teras a bazénů s nižší sazbou DPH jen do konce letošního roku!

Novinky, ALUKOV HZ, spol. s r.o.

Ti, co sní o zimní zahradě či téměř celoročním využití bazénu, mají poslední možnost využít na zastřešení snížené sazby DPH. Řešením je mobilní zastřešení od firmy ALUKOV HZ, která je považována za nejvýznamnějšího výrobce tohoto zastřešení u nás.

Článek

Označení novinky „3SeasonsTM“ je výstižné: je-li teplé počasí, nic nebrání otevření mobilního zastřešení, příp. jeho odsunutí. V opačném případě je možné ho zcela uzavřít.

Zastřešení „3SEASONSTM tvoří řada SOLO, která je vhodnou alternativou zahradního altánu. Dále řada TANDEM řešící zimní zahradu nebo jiný typ rozšíření obytného prostoru spojeného s domem. Novým typem je zastřešení CARHOUSE pro garážování automobilu.

Koupací sezóna od jara do podzimu, úspora časté kontroly vody, snadná údržba bazénu či vířivé vany a dnes tak aktuální bezplatný a ekologický ohřev. To je jen část výhod, které poskytuje zastřešení bazénů a vířivých van. ALUKOV HZ jako jediná firma v zemích EU nabízí bezpečnostní uzamykací systémy a zároveň bezpečný odvětrávací systém AIR FRESH, umožňující regulaci teploty uvnitř zastřešení bazénů.

Nejvýhodnější doba pro realizaci těchto zastřešení je nyní. Zákon o DPH, upravující výjimku snížené 10% sazby na „sociální bydlení“, kterou lze využít i na zastřešení teras, verand a bazénů,  platí jen do 31.12.2010. Úspora financí je znatelná a investici do zastřešení se rozhodně nevyplatí odkládat.  Nechcete-li se spoléhat na letní tropické dny, chcete využívat terasu a verandu i v chladném počasí a přitom ušetřit finance ve Vašem rozpočtu díky nižší sazbě DPH, měli byste zastřešení již plánovat a objednávat.

K realizaci není nutné stavební povolení. Montáž obvykle nezabere více než 1 den. Konstrukce je vyrobena z povrchově upraveného hliníku v různém barevném provedení a nerezu. Jako výplň jsou použity polykarbonátové desky s 15letou zárukou proti poškození krupobitím. K údržbě postačí proud vody, příp. mýdlová voda nebo jemné saponátové prostředky.

Výběr článků

Načítám