Hlavní obsah

Vyřešte problémy se zastřešením pergoly i bazénu

Novinky, Jabor pro, s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Téměř každý z vás chce trávit teplé letní odpoledne na svojí zahradě, kde si můžete užívat jak plavání v bazénu, tak i posezení s přáteli v pergole. Pokud však nechcete řešit problémy s nečistotami v bazénu, ale ani přímé sluníčko u pergoly, mohou se pro vás stát řešením kvalitní plachty.

Foto: Jabor pro, s.r.o.

Plachtu na bazén je možno vyrobit na míru tvaru a velikosti bazénu

Článek

Posezení v pergole spojené s koupáním v bazénu se může snadno postarat o dokonalý den. A jak se postarat o to, abyste se v pergole cítili co nejlépe? Řešením se pro vás mohou stát plachty na pergoly od společnosti Jabor s.r.o., které se vyznačují nejen skvělým designem, ale také špičkovou kvalitou zpracování.

Opláštění pergoly vás zbaví mnohých starostí

Na výrobu těchto plachet jsou používány kvalitní materiály z rukou špičkových německých a belgických dodavatelů. Veškeré materiály jsou mrazuvzdorné a s UV filtrem, což je základní podmínka jejich dlouhé životnosti a možnosti celoročního užívání. Plachty na pergoly mají barevnou, ale také průhlednou část, kudy se do vaší pergoly dostane dostatek světla. Ke spojení plachet tak bývá používáno vysokofrekvenční svařování. To zaručí maximální pevnost až 150kg/ m2, ale i odolnost proti vodě, nemluvě o perfektním vzhledu. Vybírat si můžete hned z několika variant. Opláštění je vždy vyráběno zcela na míru dle požadavků zákazníka a s odbornou konzultací našich zaměstnanců.

Foto: Jabor pro, s.r.o.

Plachtu na pergolu lze vyrobit na míru vaší pergole

Výhody opláštění pergoly vás zaujmou

Mezi výhody plachet na pergoly patří jejich schopnost zateplit prostor, kdy se může při vnitřním vytápění dosáhnout rozdílu až 20°C oproti venkovní teplotě. Údržba plachty je snadná díky jejímu lakovanému povrchu. Plachty lze vyrábět v několika provedeních – od uzavřených přes částečně uzavřené až po zcela otevřené.

Foto: Jabor pro, s.r.o.

Kvalitní plachta na pergolu prodlouží vaše léto

Kromě pergoly pečujte také o svůj bazén

Pergola však není tím jediným, co si zaslouží naši pozornost. O váš komfort se mohou postarat také bazénové plachty od společnosti Jabor s.r.o., kdy se zakoupení kvalitní plachty na bazén může stát efektivním řešením mnohých problémů s nečistotami ve vašem bazénu. Nelíbí se vám představa každoročního čištění bazénu od listí, hmyzu a dalších nečistot? Chcete bazén zazimovat, na jaře odkrýt, upravit kvalitu vody a koupat se? Nechcete jej vypouštět, vydrhnout a napustit celý znovu? Kvalitní plachty na bazén jsou efektivním řešením a ještě Vám ušetří spoustu peněz formou úspory vody.

Foto: Jabor pro, s.r.o.

Špičkové plachty na bazén s dlouhou životností

Plachty, které jsou vysocepevnostní, vás mile překvapí

Tyto plachty na bazén jsou oblíbené zejména pro svoji životnost, která může při správné péči dosahovat až 15 let. O ještě větší pohodlí uživatele se stará nejen průtokové síto, ale také pevné zajišťovací čepy, jimiž do bazénu neproklouzne ani sebemenší nečistota. Díky tomu, že jsou tyto plachty vysocepevnostní – stejně jako čepy, nemusíte mít strach ani z toho, že by vám do bazénu mohl spadnout váš domácí mazlíček nebo dítě. Plachta je v nejhorším případě unese,  jelikož zatížení

Plachty je až 100kg/m2.

Foto: Jabor pro, s.r.o.

Plachtu na bazén je možno vyrobit na míru tvaru a velikosti bazénu

Výběr článků

Načítám