Hlavní obsah

Vyhrajte letní dovolenou s portálem Sdovolená.cz a ITS BILLA TRAVEL

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léto se pomalu blíží, a vy zatím nevíte, kam vyrazit na dovolenou? Načerpejte inspiraci na novém srovnávači zájezdů Sdovolená.cz a ještě přitom vyhrajte zájezd all inclusive pro dvě osoby od cestovní kanceláře ITS BILLA TRAVEL.

Článek

Pokud ještě stále váháte, kam se v létě vydat na dovolenou, určitě zavítejte na stránky Sdovolená.cz  Nový srovnávač zájezdů nabízí zájemcům nejen o letní dovolenou přehlednou nabídku více než 1 342 000 aktuálních zájezdů všech typů. Díky jednoduchému vyhledávání podle specifických kritérií si svoji vysněnou destinaci vyberete doslova za pár minut. Systém také umožňuje po přihlášení ukládat vybrané zájezdy a později se k nim jednoduše vrátit a zvolit si ten nejlepší. Samotná koupě zájezdu pak probíhá na stránkách cestovní kanceláře.

Návštěvníci Sdovolená.cz zde naleznou ucelený přehled všech nabízených zájezdů na jednom místě a ušetří tak při výběru dovolené mnoho času. Navíc mají v současné době možnost soutěžit na stránkách o zájezd all inclusive pro dvě osoby do Bulharska od cestovní kanceláře ITS BILLA TRAVEL.

Více informací o soutěži, podmínky a soutěžní otázku naleznete na stránce http://www.sdovolena.cz/soutez. Soutěžit můžete do úterý 31. května.

Výběr článků

Načítám