Hlavní obsah

Vánoční adrenalin? Darujte ho ostatním!

Novinky, Firma na zážitky, s.r.o.

Vánoce jsou svátky klidu, ale pro většinu lidí naopak představují stresovou zátěž. Existuje přitom řešení, jak adrenalin nezvyšovat sobě, ale darovat ho ostatním. A ještě jim tím udělat radost. Jmenuje se "zážitkové dárky".

Článek

Zážitkové dárky se u nás objevily poprvé v roce 2005 a každým rokem získávají další a další příznivce. Dají se jednoduše a rychle objednat, nezabírají žádné místo, můžete si být jisti, že zážitkem dáváte dárek na celý život.

Průkopníkem netradičních dárků pro jednotlivce i firemní zákazníky je mladá podnikatelka Linda Vavříková (*1982), majitelka společnosti Allegria - Firma na zážitky. V její nabídce naleznete více než 350 zážitkových dárků (a nejenom adrenalinových!) v ceně od tří stovek po desetitisíce korun. V současné době  firma pečuje o téměř 100 tisíc klientů po celé České republice.

“Letošní Vánoce bude mít podle mého názoru největší úspěch řízení Ferrari na okruhu, lyžovačka v Peci pod Sněžkou a naše novinka - netradiční dárkové koše,” představuje Vánoční nabídku Vavříková.

Více info najdete na: www.firmanazazitky.cz a www.dobrykos.cz.

Výběr článků

Načítám