Hlavní obsah

Vánoční adrenalin? Darujte ho ostatním!

Novinky, Firma na zážitky, s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánoce jsou svátky klidu, ale pro většinu lidí naopak představují stresovou zátěž. Existuje přitom řešení, jak adrenalin nezvyšovat sobě, ale darovat ho ostatním. A ještě jim tím udělat radost. Jmenuje se "zážitkové dárky".

Článek

Zážitkové dárky se u nás objevily poprvé v roce 2005 a každým rokem získávají další a další příznivce. Dají se jednoduše a rychle objednat, nezabírají žádné místo, můžete si být jisti, že zážitkem dáváte dárek na celý život.

Průkopníkem netradičních dárků pro jednotlivce i firemní zákazníky je mladá podnikatelka Linda Vavříková (*1982), majitelka společnosti Allegria - Firma na zážitky. V její nabídce naleznete více než 350 zážitkových dárků (a nejenom adrenalinových!) v ceně od tří stovek po desetitisíce korun. V současné době  firma pečuje o téměř 100 tisíc klientů po celé České republice.

“Letošní Vánoce bude mít podle mého názoru největší úspěch řízení Ferrari na okruhu, lyžovačka v Peci pod Sněžkou a naše novinka - netradiční dárkové koše,” představuje Vánoční nabídku Vavříková.

Více info najdete na: www.firmanazazitky.cz a www.dobrykos.cz.

Výběr článků

Načítám