Hlavní obsah

Už tisíce klientů se přidaly ke službě Poplatkyzpet.cz

V minulém týdnu byla oficiálně spuštěna služba Poplatkyzpet.cz, která má za cíl vrátit stovkám tisíců Čechů úvěrové poplatky. Že lidé službu se zájmem vítají, dokazují počty klientů, kteří již zaslali plnou moc a tím se ke službě Poplatkyzpet.cz přidali.

BSP Lawyer Partners

Článek

Za první den jich bylo přes 800 a během týdne se do boje za vrácení bankovních poplatků díky službě Poplatkyzpet.cz pustilo více než  5500 lidí.

V České republice konečně vznikl projekt, který pouze neslibuje vrácení bankovních poplatků, ale skutečně tuto problematiku řeší. Poplatkyzpet.cz je první a jediná služba, která lidem opravdu zajistí vrácení úvěrových poplatků, a to důvěryhodnou cestou. Za službu se postavila také známá ochránkyně práv spotřebitelů Pavlína Danková: „Když jsem se seznámila se službou Poplatkyzpet.cz, bez váhání jsem se přidala, protože princip projektu je správný a věřím, že u bank uspějeme.“

To, že je služba Poplatkyzpet.cz seriózní a důvěryhodná, potvrzuje také spolupráce s advokátní kanceláří Toman, Devátý & partneři: „Cílem je pomoci spotřebitelům získat zpět poplatky, které jim banky účtovaly neoprávněně. Vzhledem k tomu, že ve věci vrácení úvěrových poplatků již zastupujeme desítky klientů, rozhodli jsme se využít našich zkušeností a poskytnout projektu Poplatkyzpet.cz své právní služby,“ říká o službě JUDr. Petr Toman, zakladatel advokátní kanceláře Toman, Devátý & partneři.

Každý, kdo chce získat zpět své peníze za bankovní poplatky a nechce už nadále bankám platit ani korunu navíc, musí pouze vyplnit a poslat svoji plnou moc, kterou nalezne na webu www.poplatkyzpet.cz.

Výběr článků

Načítám