Hlavní obsah

Trendy jarní doplňky do domácnosti ve Scandi stylu

Novinky, SCANDIshop.cz

S posledními mrazíky a prvními slunečními paprsky chceme trávit více času v přírodě. Vneste kus jara i do svého interiéru. Svěží atmosféru podpoří správně zvolené barvy a prvky. Jaro přichází a s ním i nové dekorace do interiéru a exteriéru.

Foto: SCANDIshop.cz

Jarní doplňky do domácnosti

Článek

K jarní domácí atmosféře vám postačí pár květů nebo přírodnin, které s přicházejícím jarem naleznete v lese. Tulipány, hyacinty nebo kočičky vnesou do prostoru vůni probouzející se přírody. Jarní květiny můžete umístit do keramické vázy nebo nechat zasazené v květináči či sklenici. Vznikne vám tak krásná a svěží dekorace na stůl i parapet.

Vhodnou alternativou jsou květinové dekorace, které vám vydrží během celého roku. Můžete je kombinovat s přírodními pampovými trávami nebo větvičkami stromů či keřů. K jaru patří také věnce z vrbových či březových větviček.

Foto: SCANDIshop.cz

Bílá porcelánová váza Floral Grasses

Stolování nejen na terase

První sluneční paprsky přímo vybízejí k posezení na terase s přáteli či rodinou. Venkovní stolování může být stylové, stačí vybrat vkusné doplňky a dekorace.

Zahradní nábytek laďte spíše do přírodních barev. Trendem jsou akáciové talíře, na které můžete podávat oblíbený teplý i studený pokrm. Sýry a malé dobroty servírujte na dřevěná prkénka nebo keramické misky v jemných pastelových tónech.

Osvěžující koktejly podávejte ve vysokých skleničkách společně se skleněným brčkem. Ekologická a k přírodě šetrná skleněná brčka podtrhnou stolování v přírodě.

Foto: SCANDIshop.cz

Závěsné zahradní křeslo a ratanový set

Balkonové barbecue

Prima grilovačka s přáteli či rodinou může být i na balkoně. Postačí vám malý kontaktní gril nebo brazier. Kovový brazier je vlastně kovové otevřené topeniště, které můžete využít na balkoně i v přírodě. Jedinečný pomocník pro opékání zajistí také teplo během chladných večerů.

Foto: SCANDIshop.cz

Černé kovové ohniště Brazier na stojanu

Zahradní nábytek můžete nahradit posezením v boho stylu. Jutový koberec, kožešiny nebo deky vytvoří jedinečné zázemí. Myslete na osvětlení. Porcelánové lampy a lucerny podtrhnou celkovou romantickou náladu.

Foto: SCANDIshop.cz

Krémový ratanový zahradní set HIRIUM

SCANDIshop TIP: malý skleník

Není nad to mít vlastnoručně vypěstované bylinky. Malý skleník s dřevěným dnem je snadná cesta k domácímu zahradničení.

Výběr článků

Načítám