Hlavní obsah

Spokojené maminky mohou ušetřit 300Kč!

Novinky, Nutricia a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Nutricia a.s. - výrobce dětské výživy značek Hami a Nutrilon spustila vlastní e-shop a maminky láká neodolatelnou nabídkou 300Kč slevy na nákup a dopravou zdarma.

Nutricia a.s.

Článek

Hami a Nutrilon - to jsou dvě známé značky dětské výživy, se kterými se setkáte jak v internetových obchodech tak v kamenných obchodech v Čechách i na Slovensku. Výrobce těchto značek - společnost Nutricia a.s. si jako hlavní cíl stanovila přinášet zdraví co největšímu počtu dětí, o což se snaží zábavnou edukací maminek pomocí her a aplikací.

Další cenné rady poskytuje prostřednictvím online i offline poradny, kterou naleznete nyní i na jejich e-shopu. Hravě Zdravě - nově spuštěný e-shop nyní umožňuje spojení výhod členství v klubech pro maminky jako je Nutriklub a Klub Maminek s okamžitým nákupem z pohodlí domova. Společnost Nutricia a.s. je přesvědčena, že kombinací poradenství a možností pohodlného nákupu pomůže maminkám ušetřit čas, který maminky mohou věnovat své rodině.   Nový e-shop umožňuje maminkám zvolit si přesný den doručení či nastavit si opakovanou automatickou objednávku produktů, které kupuje pravidelně.  Maminky mohou nyní využít 300Kč slevu na nákup a dopravu zdarma, a to až do 15.12.2013.

Společnost Nutricia a.s. se již více jak 30 let zaměřuje na výzkum mateřského mléka, který uplatňuje v recepturách kojeneckých mlék Nutrilon. Druhá značka Hami dominuje zejména v oblasti masozeleninových příkrmů, které v rámci nezávislého testování a průzkumů byly vyhodnoceny jako nejchutnější. Hami nabízí komplexní portfolio produktů, a to od kojeneckých mlék, až po  sušenky a mléčné i nemléčné kaše. E-shop Hravě Zdravě jako jediný nabízí kompletní portfolio produktů společnosti Nutricia a.s. a to včetně Specialit.

Výběr článků

Načítám