Hlavní obsah

Sonický kartáček TrueLife je přínosem pro zuby dětí i dospělých

Když se řekne sonický kartáček, možná si představíte klasický elektrický rotační kartáček. Obě kategorie je však třeba důrazně odlišit. Sonický kartáček je totiž oproti tomu rotačnímu relativní novinkou, která navíc přináší jisté další výhody.

Díky sonickému kartáčku může být i váš úsměv zářivější a s menší námahou.

Článek

Sonické čištění zubů je totiž zatím nejefektivnějším vynalezeným způsobem, jak si čistit chrup. Díky sonické technologii totiž kartáček jemně vibruje rychlostí 80 tisíc pohybů za minutu, což se s přibližně s 600 pohyby u běžného elektrického kartáčku vůbec nedá porovnat. Rychlé pohyby sonického kartáčku navíc vodu se zubní pastou vhánějí i do mezizubních prostor; to dále zvyšuje efektivitu čištění a zabraňuje tvorbě zubního plaku, potažmo kazu i v místech, kam se dá s běžným kartáčkem zpravidla dostat jen těžko.

Sonický kartáček TrueLife SonicBrush GL UV nabídne dospělým uživatelům komfortní čištění i dostatek příslušenství.

Za poměrně krátkou dobu si slušnou pozici na trhu sonických kartáčků stihla vybudovat značka TrueLife, která v tomto segmentu nabízí komplexní portfolio jak pro dospělé, tak i pro děti. Hlavním pilířem nabídky pro dospělé je nový model SonicBrush GL UV, jenž disponuje i UV-C sterilizátorem. Ten dále zvyšuje životnost hlavic kartáčku, protože díky UV záření typu C dokáže na jejich štětinách zničit až 99,9 % bakterií, virů a plísní po každém čištění. Vysokofrekvenční sonická technologie je dost výkonná na to, aby vám na tváři znovu vykouzlila krásný úsměv. Pro tyto účely jsou k dispozici čtyři samostatné, volitelné režimy. Výměnné hlavice jsou ale i tak standardem, stejně jako u dětských modelů. Už v rámci balení kartáčku dostanete tři hlavice, přičemž další je přirozeně možné dokoupit.

Tento animovaný žralok provede vaše děti intuitivním videem, díky kterému je čištění zubů začne opět bavit.

Pokud jde o dětské kartáčky, ty najdeme v portfoliu TrueLife hned dva, SonicBrush Kid G a SonicBrush Baby G. Navzájem se liší hlavně tím, že zatímco kartáček Kid G je určený pro děti ve věku od 5 do 9 let, Baby G je pro předškoláky mezi 3. a 6. rokem věku.

Dětské kartáčky TrueLife od těch „dospěláckých“ neodlišuje jen design, ale také speciální doplňky a funkce. Na smartphone si tak například nainstalujete aplikaci, ve které se nachází video se žralokem. Právě postavička žraloka děti zábavnou formou učí, jakým způsobem si nejlépe a nejefektivněji čistit zuby. Čištění zubů se tak pro děti stane zábavou, a nikoliv pouhou ranní a večerní povinností.

Stejně tak zábavné jsou pro děti i nálepky zvířátek, které jsou součástí každého balení. Stačí si jen vybrat, kterými z 30 dostupných nálepek váš potomek chce ozvláštnit svoji vlastní hlavici sonického kartáčku. Máte-li více dětí, nemusíte každému kupovat vlastní kartáček, hlavice jsou zde totiž opět výměnné.

Ústní sprcha funguje jako skvělá prevence zubního plaku a kazů v mezizubních prostorech. Díky tomu je pro sonický kartáček výborným doplňkem.

A nakonec jeden tip pro všechny. Ústní sprcha AquaFloss Lite, jejíž používání je v porovnání s alternativou v podobě mezizubních kartáčků mnohem jednodušší. Díky 360° hlavici se ultratenkým vodním paprskem dostanete i do nepřístupných prostor chrupu. Majitelé citlivějších zubů zase ocení možnost nastavení tří úrovní tlaku.

Výběr článků

Načítám