Hlavní obsah

RePůjčka od Equa bank vám sníží splátky o polovinu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přerůstají vám splátky přes hlavu nebo platíte zbytečně moc na úrocích? Převeďte si své půjčky do Equa bank a snižte své měsíční splátky třeba i o 50 %. Jako bonus nyní navíc můžete získat tablet Lenovo.

RePůjčka od Equa bank vám sníží splátky o polovinu

Článek

Už nemusíte každý měsíc splácet nevýhodné půjčky a jiné závazky. Převeďte si je k Equa bank a plaťte díky RePůjčce třeba o 50 % méně než dosud. Běžné půjčky, kreditní karty, kontokorenty, úvěry a leasingy na auto i účelové půjčky. Vše lze u Equa bank konsolidovat nebo refinancovat, a to za úrokovou sazbu, která patří k nejnižším na trhu. Novou půjčku můžete mít již od 5,9 % ročně.

Zbavte se poplatků

RePůjčka je u Equa bank zcela zdarma. Neplatíte za žádost ani za schválení půjčky, ani za její vedení. O schválení se dozvíte ihned, bez čekání. Převedení půjčky banka vyřídí za vás, stejně jako vám připraví splacení a ukončení stávajících závazků.

Tablet Lenovo jako bonus

Každý klient, který v období od 10. 2. do 31. 3. podá žádost o RePůjčku ve výši alespoň 50 000 Kč  získá od Equa bank tablet Lenovo. K tomu zdarma získáte běžný účet, který byl opakovaně vyhodnocen jako nejlepší účet na trhu. Jeho součástí jsou například bezplatné výběry ze všech bankomatů všech bank po celé ČR.

Výběr článků

Načítám