Hlavní obsah

Průmyslové vysavače Kärcher nabízejí řešení s více než padesátiletou zkušeností

Novinky, Kärcher

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ať už průmyslový provoz potřebuje mobilní stroj či odsávací zařízení na klíč, Kärcher zajistí spolehlivé řešení. Průmyslové systémy vysávání Kärcher těží z více než 50 let zkušeností. Nabízejí vždy vysoký sací výkon vyhovující všem požadavkům.

Foto: Kärcher

Průmyslové vysavače Kärcher nabízejí řešení s více než padesátiletou zkušeností

Článek

S průmyslovými vysavači Kärcher na vysávání mokrých a suchých nečistot a s odpovídajícím příslušenstvím lze pohodlně vysávat kromě suchých nečistot dokonce i tekutiny a hořlavé prachy. Jedná se o řešení pro každý úkol v oblasti průmyslového vysávání: ať už pro mobilní nebo stacionární použití, pro vysávání všeho od hrubého odpadu až po nejmenší prachové částice, pro malé nebo velké množství materiálu, pro kapaliny nebo pevné látky, pro běžné nebo nebezpečný materiály.

Díky svým různým odvětvím, klade průmysl na průmyslové vysávání a odsávání zvláštní požadavky: integraci procesů, velká množství odsávaného materiálu různé konzistence, nebezpečné látky, úzké časové úseky a mnoho dalšího. Proto je zapotřebí nasadit a kombinovat univerzální i speciální stroje a systémy.

Vysavače pro kovozpracující průmysl

Kovozpracující průmysl, od metalurgie přes kovoobráběcí průmysl až po automobilový průmysl, je klíčovým průmyslovým odvětvím s pokročilými procesy. Při zpracování kovů se vytváří velké množství ostrých špon smíchaných s chladicími mazivy. Čištění obrobků i obráběcích strojů, a to i během procesu, zahrnuje důležité úkoly, které mají významný vliv na účinnost a hospodárnost.

Foto: Kärcher

Extra výkonný průmyslový vysavač Kärcher řady IVR - specialista na hrubé nečistoty

Dřevařský a nábytkářský průmysl

Ve dřevařském a nábytkářském průmyslu představují piliny, hobliny a třísky stálé a skutečné zdravotní riziko. Kromě toho se tyto látky mohou pohybovat od vysoce hořlavých až po výbušné. Použitím speciálních vysávacích systémů lze spolehlivě zabránit hromadění prachu a hoblin v pracovním prostředí a předem eliminovat možná rizika.

Potravinářský průmysl

Čisté výrobní procesy, zaručená kvalita, optimální hygiena a prevence kontaminace jsou rozhodujícími faktory úspěchu při zpracování a výrobě potravin. Zde se vytváří velké množství odpadu, jemného a výbušného prachu, který je třeba odsávat.

Foto: Kärcher

Průmyslové vysavače Kärcher pro vysávání mokrých i suchých nečistot

Vysavače pro stavebnictví, kamenický a sklářský průmysl

Při práci s kamenem a sklem se vytváří velmi jemný, ostrý zbytkový materiál a prach. Podobně je tomu ve stavebnictví, zde se vysávají především stavební sutě. To je velká výzva. Ale i pro tyto účely nabízí Kärcher řešení.

Další průmyslové použití

Vysavače a odsávací systémy Kärcher dále účinně pomáhají při výrobě a zpracování plastů a pryže, ve farmaceutickém, textilním a chemickém průmyslu. Také v elektronickém a optickém průmyslu, v papírenství a tiskařském průmyslu.

Foto: Kärcher

Centrální odsávací systémy, odprašovací systémy na míru

Požadavky řešení vysávání a odprašování v průmyslu mohou být velmi specifické. Každý systém lze proto naplánovat individuálně podle konkrétních potřeb.

Výběr článků

Načítám