Hlavní obsah

Po padesátce uběhl 3 maratony a staví největší obrazovky v republice

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

“Našimi zákazníky jsou i známé osobnosti, třeba tenista Tomáš Berdych,” říká Petr, nadšenec do moderních technologií z Plzeňského kraje. Předváděcí studio s unikátní čtyřmetrovou obří obrazovkou ale postavil až díky bleskové půjčce od lidí.

Po padesátce uběhl 3 maratony a staví největší obrazovky v republice

Článek

“Nedávno mi bylo 58 let, ale to je jenom číslo,” říká Petr energicky. V padesáti letech začal běhat maratony, je vegetarián a lékařskou ordinaci nenavštívil už léta. Dívá se zásadně do budoucna. “Jsem vizionář,” říká Petr. Kromě obřích obrazovek rozjel třeba projekt Amazing 3D World s kolekcemi prostorových fotografií z celého světa, doplněné o příběhy fotografů a cestovatelů, kteří je pořídili. “Je to unikátní záležitost,” dodává. Fotky samozřejmě nejlépe oceníte ve velkém formátu.

Obří obrazovky udělají kinosál kdekoli

HD projektory a unikátní obří obrazovky, díky kterým můžete i menší místnost normálního bytu proměnit v nefalšovaný kinosál, prodává už léta. Udělají zážitek z fotbalu, akčního filmu, ale třeba i z fotografií. A stačí i běžné fotky z dovolené. Rozdíl mezi takovou projekcí a běžnými velkými obrazovkami ale musí zákazníci vidět na vlastní oči. “Většinou si neumějí představit, jak obrovský je to rozdíl,” vysvětluje, proč se vlastně tak trochu na stará kolena díky půjčce od lidí (www.zonky.cz) pustil do náročné rekonstrukce.

200 000 Kč za pár dní a s důvěrou

„Předváděcí studio stálo samozřejmě fůru peněz. Ale já už 23 let podnikám, takže do banky nepasuju. V podstatě bych tam ani nešel. Dcera s manželem mi naštěstí poradili Zonky (www.zonky.cz), kde sami získali peníze s výhodným úrokem,” vysvětluje podnikatel. A dodává, že i ve svém věku rád podporuje nové věci a služby. Díky svému osobnímu příběhu také pro svůj projekt bleskově získal důvěru 178 investorů a bez velkého papírování získal chybějících 200 000 Kč během pár dní.

Pokud sami sháníte půjčku na poctivé podnikání s příběhem, mrkněte na kalkulačku úvěrů na www.zonky.cz, napište šéfce služby na lucie.tvarůžková@zonky.cz nebo zavolejte kterýkoli pracovní den od 8.00 do 18.00 na tel. 800 449 999. Na Zonky lidé půjčují lidem. Levněji a s klidem.

Výběr článků

Načítám