Hlavní obsah

Plynaři nabízejí více než šestiprocentní slevu na plyn

Komerční článekPražská plynárenská, a. s.

Svým zákazníkům nabízí Pražská plynárenská zajímavé cenové zvýhodnění. Poskytne jim na dva roky slevu z ceny zemního plynu ve výši 6,5%.

Pražská plynárenská, a. s.

Článek

Slevu může čerpat každý zákazník společnosti z řad domácností nebo maloodběratelů, který nemá vůči společnosti žádné nesplněné závazky a uzavře dodatek ke stávající smlouvě týkající se dodávky zemního plynu, jímž se zaváže, že bude po dobu dvou let odebírat zemní plyn od Pražské plynárenské.

Sleva 6,5% je poskytována z komoditní složky ceny zemního plynu, nezahrnuje tzv. distribuční složku ceny, protože ta je regulována státem. Rodina, využívající zemní plyn k vytápění v rodinného domu může oproti běžné ceníkové ceně ušetřit kolem 2000,- Kč ročně.

„Snažíme se dlouhodobě reagovat na preference a požadavky našich zákazníků a v této souvislosti jsme pro ně mimo jiné připravili i tento cenový produkt. Do budoucna však připravujeme i další zajímavé produkty a služby, které našim zákazníkům představíme zanedlouho“, uvedl v této souvislosti mluvčí společnosti Miroslav Vránek.

Zajímavé slevy pro různé skupiny  zákazníků jsou u  Pražské plynárenské k dispozici dlouhodobě. Již třetím rokem tak například nabízí svým zákazníkům starším 65- ti  let a držitelům průkazu ZTP-P slevu 65,-Kč na MWh  a od  září minulého roku  také slevu  z ceny zemního plynu pro rodiny s malými dětmi.

více na: www.ppas.cz

Výběr článků

Načítám