Hlavní obsah

Plastová okna můžete nyní výhodně koupit nebo také vyhrát!

Novinky, Windoors Příbram s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stavíte, rekonstrujete dům, byt, nebo pouze hledáte kvalitní plastová okna? Máme pro vás výhodný tip. Firma Windoor ´s Příbram s.r.o. má do konce února zajímavé zimní slevy, bonusy nebo možnost vyhrát okna za 40 000 Kč.

Článek

Windoor´s Příbram s.r.o. pro vás připravila ve spolupráci s radiem Frekvence 1 ojedinělou ,, Soutěž o lepší bydlení,, kde můžete vyhrát kvalitní plastová okna Windoor´s za 40 000 Kč. Co pro to udělat? Stačí odeslat fotku, na které bude zřetelně vidět proč zrovna vy by jste si zasloužili lepší bydlení. Sami uživatelé rozhodnou svými hlasy, která fotka zvítězí. Informace o soutěži najdete na www.plastovaoknadvere.cz .

Windoors Příbram s.r.o.

Pro ty z vás, kterým štěstí nepřeje, nebo neradi soutěží, firma nabízí sázku na jistotu. Při objednávce do konce února můžete získat následující výhody:

- V rámci zimní slevy nejlepší cenu za plastová okna.

- Bonus 3000Kč na dřevěné vstupní, či bezpečnostní dveře.

- Bonus 10% na kompletní sortiment interierových dveří

Spoustu užitečných informací o dalších výhodách, ale také třeba formulář pro bezplatnou online kalkulaci, nebo užitečnou tabulku jak vybírat a porovnávat okna naleznete na www.windoors.cz

Windoors Příbram s.r.o.

Windoors Příbram s.r.o.

Výběr článků

Načítám