Hlavní obsah

Pavouci i Golem řádí v Praze. Vydejte se na cestu časem díky největší virtuální realitě v Evropě

Novinky, DIVR LABS s.r.o.

Chcete zažít oživení Golema, projít se rudolfínskou Prahou nebo prozkoumat tajemné podzemní chodby plné obřích pavouků? Vyzkoušejte unikátní zážitek studia DIVR Labs v centru Prahy, který kombinuje virtuální realitu s pohybem ve skutečném světě. Stačí si jen nasadit ty správné brýle a virtuální jízda může začít.

Foto: DIVR LABS

Virtuální realita je novým fenoménem ve světě zábavy.

Článek

Cestování nikdy nebylo jednodušší. Od výletu do jiné časové dimenze vás dělí jen několik jednoduchých kroků, díky kterým se prostřednictvím nejmodernějších technologií a zásluhou nejlepších českých vývojářů ve vteřině teleportujete do míst, o kterých se vám ani nezdálo. Pražské vývojářské studio DIVR Labs vytvořilo v centru Prahy unikátní prostor, který nemá v evropském měřítku konkurenci. Kombinuje totiž nejnovější dimenzi virtuální reality s pohybem ve skutečném světě.

Časový portál se nachází v pražském obchodě Hamleys, kde se na 250 metrech čtverečních, vybaveni brýlemi a batůžkem s extra výkonným herním počítačem, vydáte objevovat historii s Golemem nebo zachraňovat svět v doprovodu hrůzostrašných pavouků.

Foto: DIVR LABS

Vydejte se do podzemích chodeb na svou životní misi

Ve hře Arachnoid VR se ocitnete v roli průzkumníků, kteří jsou vysláni zpět v čase s úkolem obnovit komunikaci s výzkumnou stanicí kdesi hluboko pod zemí. Ze zdánlivě rutinní mise se ale brzy vyklube doslova souboj o přežití. Zůstanete uvězněni hluboko v důlních tunelech pouze se svítilnou. Čeká vás nemilosrdný závod s časem, abyste z podzemního pekla vyvázli živí. Zvládnete to?

Foto: DIVR LABS

Ve hře Golem VR objevíte na vlastní kůži magickou dobu rudolfínské Prahy

Golem VR vás pak provede magickou rudolfínskou Prahou. Zažijete Karlův most bez soch, ocitnete se uprostřed noci na starém židovském hřbitově a díky úkolům, které v průběhu hry budete řešit, se nakonec dostanete do pracovny rabiho Löwa, kde se společnými silami zkusíte oživit Golema.

Obě hry si můžete vyzkoušet ve virtuální aréně DIVR Labs, která se nachází v suterénu budovy hračkářství Hamleys v Praze v ulici Na Příkopě. Otevřeno je denně od 10 do 20 hodin.

Rezervujte si svůj termín na www.divrlabs.com/cs/vstupenky

Výběr článků

Načítám