Hlavní obsah

Ohniště i závěsná křesla. Proměňte městský balkón do trendy skandinávského stylu

Novinky, SCANDIshop.cz

Na balkóně nebo menší terase se nemusíte spokojit s úsporným a nevzhledným nábytkem. Zapojte fantazii a zvolte kousky podle svých představ. Vsaďte na praktické ratanové židle, menší stolek a doplňte je o stylové závěsné křeslo, které seženete už za od pár stovek korun.

Foto: SCANDIshop.cz

Balkonové sety

Článek

Neslevujte ze svého pohodlí! I na balkoně si můžete užít vysoký komfort během odpočinku. Při výběru zahradního setu dbejte na kvalitu materiálů. Zvolte balkonový nábytek s kvalitním polstrováním a pevnou konstrukcí. Balkonové sety se skládacími venkovními židlemi jsou skvělé i na mini balkony.

Na prostornější terasy můžete sáhnout po závěsném křeslu tzv. vajíčku a doplnit ho o balkonový set z ratanu. Ten nerozmočí kapky deště ani nezničí ostré slunce.

Foto: SCANDIshop.cz

Favorit SCANDIshop.cz: Ratanový balkonový set Tarek za bezkonkurenční cenu 3 970 Kč

Harmonie pro tělo i duši 

Už nemusíte vyrážet daleko za město, abyste našli vytoužený odpočinek. Malou zelenou oázu uprostřed města můžete mít na dosah. Zelené rostliny podtrhnou uvolněnou náladu. Sáhněte po květináčích v zemitých tónech a dalších zahradních dekoracích. Praktickým a oblíbeným kouskem jsou kovové konvičky na zalévání balkonové flóry.

Letní grilování zvládnete i na balkoně. Neobejdete se bez kuchyňských doplňků, ale také slunečníku nebo venkovního koberce. Ten celý venkovní prostor zútulní a navodí pocit nekonečné svobody.

Foto: SCANDIshop.cz

Kovový balkonový set Sahir v černé barvě

V barvách slunce a země

Inspirujte se letní přírodou. Jasné a teplé barvy v kombinaci se zemitými odstíny a zelenými rostlinami uvolní tělo i mysl. Vycházejte z ročního období. Jednu hlavní barvu kombinujte s detaily a prvky v barvách podzimu či jara. Docílíte tak jedinečné atmosféry specifické pro dané období.

Vedle nešlápnete ani se přirozenými barvami a motivy. Květinové vzory působí elegantně a snadno je sladíte s každým stylem bydlení. Oblíbené jsou etno motivy na textilních prvcích, jako jsou polštářky nebo koberce. Trendem posledních let jsou balkony laděné do skandinávského stylu. Zde dbejte na jemnost a umírněnost.

Romantické večery

S padající tmou zábava nekončí, naopak teprve začíná. Pořiďte si romantické venkovní osvětlení v podobě lamp, závěsných světelných řetězů nebo luceren. Pohádkovou atmosféru vykouzlíte během okamžiku pomocí obyčejných svíček. Vyzkoušet můžete vonné svíčky s příměsí sušených bylin a ovoce.

Foto: SCANDIshop.cz

Romantické večery

Světýlka laďte do podobného stylu jako samotný balkon. Kovové lucerny v černé barvě se stanou dominantou skandinávského či industriálního balkonu, zatímco lampy z bambusu zapadnou do bohémského stylu. Pro zavěšení světýlek využijte bambusové žebříky.

Výběr článků

Načítám