Hlavní obsah

Obchodní centrum Galerie Butovice znovu rozšiřuje nabídku obchodů i služeb, na své si zde přijdou děti i dospělí

Novinky, Galerie Butovice

Řada nových obchodů, pestré volnočasové vyžití a ještě lepší nakupování díky speciální mobilní aplikaci se spoustou výhod. To jsou novinky, které si pro svoje zákazníky přes léto připravilo pražské obchodní centrum Galerie Butovice. V bohaté nabídce akcí a služeb si podle svého gusta vybere každý bez ohledu na věk.

Foto: Galerie Butovice

Galerie Butovice

Článek

Zatímco si školáci užívali prázdnin a jejich rodiče zasloužené dovolené, v obchodním centru Galerie Butovice panoval i v létě čilý ruch. Výsledkem je ještě širší paleta služeb, pestrý podzimní program plný zajímavých eventů a hned několik nově otevřených prodejen:

Life-Start je velkoobchod pro kosmetičky i maséry, skvělý sortiment však má i pro zákazníky z řad široké veřejnosti. Najdete zde luxusní kolagenovou biokosmetiku, speciální probiotické koncentráty, bylinné preparáty a další výrobky pro vnitřní očistu a vnější obnovu pokožky tváře i těla. Přímo na prodejně Vám proškolení specialisté pomocí přístrojů provedou diagnostiku pleti i zdravotního stavu a doporučí vhodné doplňky na míru.

Foto: Galerie Butovice

Galerie Butovice

V garážích Galerie Butovice si můžete prohlédnout zhruba padesát aut, která si lze dlouhodobě nebo krátkodobě pronajmout u společnosti Driveto. Vše funguje na stejném principu jako při pronájmu bytu, akorát neplatíte nájemné, ale flexibilní operativní leasing. Driveto věří, že pronájem auta s možností ho kdykoliv bezplatně vyměnit za jiné, nebo vrátit, je budoucností mobility.

Velmi oblíbenou se stala také prodejna značkové obuvi a doplňků Rieker Obuvzóna.cz. Její obuv je nejen módní, ale především kvalitní a pohodlná. Rieker používá patentovanou technologii výroby, takže jsou boty této značky lehké a zároveň tlumí nárazy během chůze, což nohy ocení zejména po celodenním chození.

Už jste byli ochutnat pravou libanonskou kuchyni z bistra SAFÍR, které zákazníkům nabízí pokrmy výhradně z pečlivě vybraných a čerstvých surovin? Jejich speciální gyros či falafel zažene hlad spolehlivě a rychle. Tak si nechte chutnat!

V plném proudu jsou pak přípravy na otevření nového obchodu značky Sinsay vyznávající módu, jež je vždy aktuální, ale zároveň se nebojí experimentovat. Ve střední Evropě se díky tomu těší velké oblibě a již brzy ji budou moci vyzkoušet také zákazníci Galerie Butovice.

Získejte odměny a výhody v nové mobilní aplikaci

Stáhněte si mobilní aplikaci Moje Galerie Butovice a vyberte si některou z pestrých odměn. Stačí vyfotit účtenky z nákupů v obchodním centru Galerie Butovice a získáte body, jež můžete nově vyměnit například za sportovní lahve nebo stylové mini reproduktory v atraktivních barvách. Díky aplikaci navíc získáte přístup ke speciálním nabídkám od obchodníků, jako je Automyčka Express, Orsay, Mc Pen, Pizza Hut či Fruitisimo – přesvědčte se na vlastní oči přímo v aplikaci!

Pro děti i dospělé se chystá špičkový volnočasový areál

Na pozemcích u obchodního centra Galerie Butovice začaly přípravy na výstavbu nové volnočasové zóny pro děti i dospělé. Špičkový multifunkční areál se veřejnosti otevře na jaře 2023 a nabídne širokou paletu možností pro využití volného času – od unikátního dětského hřiště z dřevěných segmentů navrženého přímo pro Galerii Butovice předním dánským dodavatelem, přes cvičební prvky pro dospělé, až po zázemí pro grilování či stánky s kávou a drobným občerstvením. Samozřejmostí bude rovněž dosadba zeleně, parkové úpravy a doplnění mobiliáře. Zmodernizována bude i nynější dráha pro kolečkové brusle a koloběžky. Na své si tak přijde opravdu každý!

Foto: Galerie Butovice

Galerie Butovice

Návrat do školních lavic zpříjemní dětem pestrý zábavný program 

Už v září se můžete těšit na další z akcí, jež Galerie Butovice pravidelně připravuje pro rodiče s malými i většími dětmi. Program tentokrát nabídne kupu legrace v podání Michala Nesvadby z Kouzelné školky, představení Divadla fyziky, nafukovací atrakce a HOT WHEELS PUMPTRACK SHOW. Náplň této zóny je založena především na interaktivních workshopech, moderovaných exhibicích a možnosti si atraktivní sportovní činnost vyzkoušet na kole či koloběžce na vlastní kůži. Chybět však nebudou ani bohaté soutěže o ceny. Zóna tak zaručeně osloví děti a mládež jakéhokoli věku, ať už se na dráhu vydají, nebo ne.

Přijďte k nám v neděli 11. 9. 2022 prožít den plný zábavy a zasoutěžit si o věcné výhry!

Výběr článků

Načítám