Hlavní obsah

Nové radikální omlazení bez operace vypne a rozzáří vaši pleť

Novinky, ASKLEPION - Lasercentrum Praha

Nový laserový systém StarWalker je účinnější a rychlejší než jeho předchůdci. Již po první návštěvě obnoví tvorbu kolagenu, provede viditelný lifting, zjemní póry, odstraní pigmentové skvrny a umí toho mnohem víc!

Foto: ASKLEPION - Lasercentrum Praha

Nový laserový systém StarWalker

Článek

Hravě si například poradí s akné, jizvami, rýhami na krku, striemi i širokým spektrem tetovacích barev, a to i u nepovedeného permanentního make-upu.

Hollywood Laser Peel! Už jste o něm slyšeli?

Hollywood Laser Peel dostal své jméno díky slavným herečkám, které stále častěji chtěly od svých dermatologů komplexní, radikální a šetrné ošetření, které během jedné návštěvy vyřeší hned několik různých problémů. Při ošetření hollywoodským peelingem  vás dermatoložky v Asklepionu ošetří ve 4 vrstvách pokožky, omlazení je tak naprosto komplexní. Jemně pleť zbrousí, zjemní rozšířené póry, prozáří a omladí.

Foto: ASKLEPION - Lasercentrum Praha

Hollywood Laser Peel

Během jedné návštěvy omládnete, zbavíte se žilek, jizviček a dalších nedokonalostí

Lifting laserem StarWalker v Asklepionu proběhne bez dlouhého hojení, bolesti, ale o to víc si ho užijete. Je bezpečný pro všechny typy pleti, lze jej provádět kdykoli během roku a nevyžaduje dlouhé pauzy mezi návštěvami, které některé laserové postupy vyžadují. Po ukončení procedury se můžete okamžitě vrátit ke svým běžným činnostem.

Foto: ASKLEPION - Lasercentrum Praha

Lifting laserem StarWalker

Sbohem minulosti a tetování

Laserový systém StarWalker si také skvěle poradí s nechtěným tetováním. Odstranění starého tetování proběhne o polovinu rychleji než u běžných laserů. Snadno ošetří i velké plochy tetováží bez jizvení a zvládne hravě barvy, které byly dříve prakticky neodstranitelné. Zbaví vás i špatně udělaného permanentního make-upu.

Zářivá a barevně sjednocená pleť na dosah

Domluvte si ošetření v laserovém centru Asklepion, kde vám sestaví program na míru ať už s ohledem na váš čas nebo peněženku. Získejte zpět sebevědomí a mladistvě zářící pokožku díky kombinaci laserů, vyhlazení vrásek  kyselinou hyaluronovou nebo botulotoxinem.

Výběr článků

Načítám