Hlavní obsah

Nové kolekce nábytku? Víme, kam pro inspiraci

Novinky, HANÁK NÁBYTEK, a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ať už stavíte nebo rekonstruujete, prohlédněte si online nové jarní kolekce nábytku a dveří od předního českého výrobce HANÁK NÁBYTEK. Přehlídka krásných nových interiérů této značky právě začíná!

Foto: HANÁK NÁBYTEK, a.s.

Nové luxusní interiéry zařízené dle INTERIOR CONCEPTU HANÁK.

Článek

Značka HANÁK přichází se skvělými novinkami, které si můžete prohlédnout online pomocí virtuálních prohlídek! Jde o ukázkové byty, díky kterým klient získá ucelenou představu, jak lze zařídit celý interiér v této značce.

Foto: HANÁK NÁBYTEK, a.s.

Prémiová moderní kuchyně HANÁK

Těchto 9 zbrusu nových interiérů je k vidění v největším obchodním domě, pražském HANÁK FORU.

Foto: HANÁK NÁBYTEK, a.s.

Novinková ložnice LUTON a otevřená šatna HANÁK

Každý byt je perfektně sladěn v modelech a v provedení díky promyšlenému INTERIOR CONCEPTU, podle kterého je zařízen.

Foto: HANÁK NÁBYTEK, a.s.

Novinková ložnice DELTA a interiérové dveře HANÁK

HANÁK jako „trendsetter“ nastavuje laťku, jak by měly vypadat kvalitně zařízené české interiéry, což potvrzuje i ve svých realizacích.

Foto: HANÁK NÁBYTEK, a.s.

Prémiová moderní kuchyně HANÁK

Výrobce si zakládá na vysokém designu, originalitě a samozřejmě top kvalitě. Velmi atraktivní je i jeho exkluzivní kolekce sedaček a židlí anebo nové modely stolů a stolků.

Foto: HANÁK NÁBYTEK, a.s.

Sedací souprava GENESIS z exkluzivní kolekce HANÁK / EDEL

Značka zaujala i novou kolekcí ložnic 2018 nebo novými šatními skříněmi. Díky výrobě vlastních interiérových dveří má aktuálně nejširší nabídku interiérového vybavení na trhu.

Foto: HANÁK NÁBYTEK, a.s.

Luxusní interiér HANÁK

A co nového na poli kvalitních spotřebičů doporučovaných do kuchyních HANÁK? Například značka Whirlpool je velmi úspěšná se svou aktuální řadou spotřebičů v designu ABSOLUTE.

Foto: WHIRLPOOL

Design ABSOLUTE – jednoduché ovládání díky centrálnímu tlačítku a grafickému displeji

Trouby této řady se vyznačují extra velkým 73l pečícím prostorem a jednoduchým samočištěním. Technologie 6. smysl usnadňuje přípravu jídla díky přednastaveným receptům. Stačí vybrat pokrm, zadat jeho hmotnost a trouba už se o nastavení teploty, času a způsobu pečení postará sama.

Foto: WHIRLPOOL

Novinka – indukční varná deska z řady W Collection

V loňském roce značka Whirlpool uvedla na trh indukční varné desky W Collection s flexibilními zónami, které lze spojovat dohromady a nebo jsou zcela bezzónové. Senzor SmartSense s technologií 6. smysl umožňuje volbu činností jako například rozpouštění másla, pomalé vaření, smažení nebo opékání.

Foto: WHIRLPOOL

Novinka – vestavná chladnička s kapacitou 400 l, model SP40 801

Žhavou novinkou jsou 70 cm široké vestavné chladničky s největším objemem na trhu 400l. Oceníte u nich zejména skladovací prostor, kam lze lépe umístit větší talíře nebo tácy s pohoštěním.

Výběr článků

Načítám