Hlavní obsah

Nastal spravný čas pro přezutí na letní pneu

Novinky, Tomket

Jaro je tady a tedy i čas vyměnit zimní pneu za letní, které mají mnohem lepší jízdní vlastnosti na suché i mokré vozovce při teplotách nad 7 stupňů Celsia.

Článek

V nezávislých testech bylo prokázáno, že použítí zimních pneumatik v létě může prodloužit brzdnou dráhu až o 15%, což při rychlosti 50km/h může znamenat u bežného automobilu až 2.5m, tedy šířku přechodu pro chodce.

Největší prodejce pneumatik v České Republice a na Slovensku, www.NejlevnejsiPNEU.cz nabízí obrovský výběr pneumatik od všech světových výrobců, včetně domácí značky Barum, slovenské Matador i stále více oblíbenější značky Goodride.

Společnost www.NejlevnejsiPNEU.cz nabízí většinu zboží k okamžitému dodání ze svých vlastnich skladů a je možné doručit pneumatiky kdekoliv u nás již následující den a to i při objednání do 18hodin, doprava zboží je samozřejmě zdarma, navíc pouze u nás poskytujeme doživotní záruku na výrobní vady.

www.NejlevnejsiPNEU.cz  nabízí také nepřeberné množství alu kol za opravdu přijatelné ceny, ze široké nabídky si vyberou i nejnáročnější zákazníci.

www.NejlevnejsiPNEU.cz je výhradním dovozcem značky GOODRIDE, díky čemuž může garantovat ty nejnižší ceny pneumatik, zde pár příkladů:

165/70R13T Škoda Felicia       617,-Kč,

165/70R14T  Škoda Fabia        697,-Kč

195/65R15T  Škoda Octavia    913,-Kč

205/55R16W                           1249,-Kč

225/45R17W                           1449,-Kč

ceny jsou vč DPH a dopravy.

Statisíce spokojených zákazníků jsou důkazem kvalitních služeb i nejnižších cen, díky kterým je  téměř 30% pneumatik prodaných u nás od www.NejlevnejsiPNEU.cz.

Přesvědčte se proč je to výhodné nakupovat u nejlepších...

Výběr článků

Načítám