Hlavní obsah

Lidl spustil výzvu pro blogery. Výhrou je kuchařský kurz u Romana Pauluse

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lidl FOOD Challenge je kuchařská výzva pro blogery, kterou odstartovala společnost Lidl. Úkolem je vymyslet originální letní recept s použitím 3 zadaných ingrediencí. O výherci rozhodne porota ve složení - Roman Paulus a Marcel Ihnačák, Markéta Krajčovičová.

Lidl FOOD Challenge

Článek

Společnost Lidl se rozhodla oslovit kreativní české blogery a přichystala pro ně netradiční kuchařskou výzvu. Podmínkou je, že recept musí být vytvořen z produktů prodejen Lidl a musí obsahovat 3 zadané ingredience. Originální recept s fotografií pokrmu můžou blogeři zasílat až do 30. června. „Často se nám na Facebooku blogeři chlubí, co u nás koupili za skvělé produkty a vkládají fotky jídel, která z našich surovin vytvořili. Jsou to neuvěřitelně kreativní lidé. Jednu blogerskou výzvu jsme vyzkoušeli už v minulém roce, a protože výsledné recepty byly skvělé a na velmi profesionální úrovni, rozhodli jsme se výzvu zopakovat,“  říká Jitka Vrbová, tisková mluvčí společnosti Lidl.

Zaslané recepty budou hodnotit osobnosti spojené s projektem Kuchyně Lidlu – šéfkuchaři Roman Paulus a Marcel Ihnačák a cukrářka Markéta Krajčovičová.

Výherce získá kuchařský kurz dle vlastního výběru v pražském hotelu Radisson Blu Alcron pod vedením michelinského kuchaře Romana Pauluse.

Více informací o Lidl Food Challenge zde: www.lidl.cz

Výběr článků

Načítám