Hlavní obsah

Koupelny Syrový pomáhají tam, kde je to potřeba

Novinky, Koupelny Syrový

Jsme nejrychleji rostoucí firmou na trhu s koupelnami a koupelnovými doplňky. Proč? Od konkurence nás dělí jasná vize. Máme trendy, funkční produkty a koupelny navrhujeme na míru. Protože jsme si vědomi, jaké jsme měli v životě štěstí, rozhodli jsme se darovat zpět a ve spolupráci s Jirkou Králem postavíme koupelnu rodině, která ji potřebuje.

Foto: Koupelny Syrový

Koupelny Syrový pomáhají tam, kde je to potřeba

Článek

Kdo jsou Koupelny Syrový? Koupelny Syrový jsou značkou, která si zakládá na poctivé práci, rodině a tradici. Snažíme se kombinovat tradiční přístupy a zkušenosti předávané z generace na generaci, spolu s moderním know-how a marketingovou komunikací.

Pomocí efektivnější komunikace a marketingu jsme se dostali do širšího povědomí a zanedlouho se k nám začali sjíždět zákazníci z celé republiky a podařilo se nám otevřít velká koupelnová studia v Kolíně a Pardubicích.

Momentálně se o rodinný podnik starám já, Kristýna, můj manžel Matouš a náš tým. Já se věnuji zahraničním dodavatelům a zabezpečení plynulých dodávek, zatímco Matouš má na starosti obchod a projektování koupelen.

Foto: Koupelny Syrový

Koupelny Syrový pomáhají tam, kde je to potřeba

Je pro nás důležité dávat zpět

„Za každým naším klientem stojí příběh, kterému je potřeba porozumět. V případě koupelny se totiž nejedná o chvilkovou záležitost, ale počítá se s využíváním třeba i několik dekád. Proto je nutné pochopit potřeby klienta a snažit se jim maximálně vyhovět,” říká jednatelka Kristýna Syrová.

Ve své práci se setkáváme s různými příběhy a osudy, některými veselými a některými méně. Víme, že bez našich klientů bychom nic nedokázali a naši vděčnost se snažíme ukazovat pravidelnými soutěžemi o hodnotné ceny nebo poukazy na nákup. Tentokrát jsme se ale ve spolupráci s Jirkou Králem rozhodli nedržet se při zemi. V rámci našeho společného charitativního projektu darujeme koupelnu v hodnotě 200 tisíc korun rodině, která ji potřebuje. Společně s Jirkou a redakcí rádia vybereme jeden lidský příběh, který si naši pomoc zaslouží.

Znáte někoho, kdo potřebuje naši pomoc, nebo si koupelnu zaslouží?

Pokud tedy i vy máte ve svém okolí někoho, komu by rekonstrukce koupelny mohla pomoci, nebo si ji zaslouží, přihlaste ho do našeho nového projektu a pojďte společně s námi pomáhat a plnit sny.

Web - www.koupelnysyrovy.cz FB - https://www.facebook.com/koupelnysyrovy

Instagram - https://www.instagram.com/koupelny_syrovy/

Výběr článků

Načítám