Hlavní obsah

Jak vypadá moderní budoucnost? Fotovoltaika, solární panely a E.ON

Novinky, E.ON Energie, a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Domácnost, která je ekonomicky výhodná, ale přesto nepřijdete o pohodlí. Pokud jste se, jako že určitě, setkali s pojmy jako „smart city“, obnovitelné zdroje, energetická soběstačnost, asi už vám začíná docházet, že nemluvíme o nějaké daleké budoucnosti. Právě naopak. Fotovoltaika se může týkat každého a ti, kterých se týká, jsou na tom již nyní lépe.

Jak vypadá moderní budoucnost? Fotovoltaika, solární panely a E.ON.

Článek

Moderní domácnost neznamená pouze minimalistické a nejmodernější spotřebiče. Je to především ekologická, dlouhodobě udržitelná energie. Postupovat nějakým způsobem do budoucnosti je zásadní pro vývoj. A všem nám je už jasné, že to nejde dělat se starými způsoby energie. E.ON pomáhá kompletně transformovat naše uvažování a především naše možnosti.

E.ON vytvořil unikátní aplikaci, díky které si můžete spočítat, kolik by vás taková investice stála a především co by vám přinesla. Je to pohodlné, z klidu domova a spolehlivé. Obzvlášť vhodnou dobou je čas, kdy si berete hypoteční úvěr nebo začínáte řešit přestavbu nemovitosti, protože se vám investice zahrne do toho a je v tu chvíli „zdarma“. Její návratnost si spočítáte na eon-solar.cz do 3 minut. E.ON přišel s jedinečným řešením, které spojuje data Google, Seznam a katastr nemovitostí, vy tedy zadáte pouze adresu a chytrá aplikace spočítá výši investice, její návratnost, úspory a vše potřebné, co by vás na začátku úvah o fotovoltaice mohlo zajímat.

Dotace „Nová zelená úsporám“ – s E.ONem jasně!

Nepodstatnou součástí této služby je pomoc s čerpáním dotace „Nová zelená úsporám“, která může dosahovat dle typu řešení až na šestimístnou částku.

Nejsme jenom dodavatel energie, jsme váš partner pro soběstačné a nezávislé bydlení – „smart home“ vpřed!

Moderní domácnost neznamená pouze minimalistické a nejmodernější spotřebiče. Je to především ekologická, dlouhodobě udržitelná energie. E.ON vytvořil unikátní aplikaci, díky které si můžete s klidem a nohama v teple rozmyslet, jaká varianta je pro vás nejvhodnější. Postupovat nějakým způsobem do budoucnosti je zásadní pro vývoj. A všem nám je už jasné, že to nejde dělat se starými způsoby energie. E.ON pomáhá kompletně transformovat naše uvažování a především naše možnosti.

„Bydlení a život ve Švédsku je na vyšší úrovni než kdekoliv na světě. Ale evidentně to není díky geografické výhodě. Každodenní správná rozhodnutí, snaha inovovat a posouvat jsou důvody, proč se jim tam daří.“

Jak se to dělá ve Švédsku?

Jakmile přijde na inovace a moderní pohled na svět, je dobré následovat sever. Švédsko a další chladné evropské státy už totiž pochopily, co je nutné udělat, pokud chcete žít jako člověk ve 21. století, a ne skoro ve středověku. Švédsko patří mezi největší průkopníky smart city bydlení. Kupříkladu město Malmö již pomalu převrací svou západní část v kompletně smart a přes 4000 lidí zde využívá systém sdílených aut, levné energie a hlavně života, který má budoucnost.

Stejně jako chceme být vlastními pány v práci a životě, není lepší nebýt úplně závislý na ostatních? Instalace solárních panelů a domácí elektrárny vám zajistí až o 75 procent menší spotřebu elektrické energie. Představte si, že ohřev vody nebo topení vyřeší solární panel za vás a vy nebudete muset nic řešit.

Více informací o fotovoltaice najdete na: www.eon-solar.cz

Výběr článků

Načítám