Hlavní obsah

Internet na chatu a chalupu? Připojte se i na samotě u lesa

Novinky, O2 Czech Republic a.s.

Útěky z ruchu města za klidem a krásou přírody jsou stále častější. Potřeby lidí se ale mění, a tak není divu, že ani na chalupě se člověk neobejde bez kvalitního internetového připojení. Řešením je nabídka předplacených karet, díky kterým si snadno a levně pořídíte internet na cesty.

Foto: O2 CZ

Datujte kdykoli a kdekoli.

Článek

Operátor O2 právě pro tyto účely nabízí zákazníkům speciální předplacený tarif určený pro datující zákazníky. Pořídit si jej můžete online na e-shopu Datamanie.cz. SIM kartu zákazníkům doručí zdarma kurýr společnosti PPL.

Tarif zahrnuje 7 GB dat za 299 Kč. Data můžete čerpat po dobu 30 dní a následně je nutné dokoupit kredit, aby se data obnovila na další období. Kredit přitom stačí dobíjet pouze tehdy, když budete internet potřebovat. Předplacená karta umožňuje i volání (4,90 Kč/min. do všech sítí) a posílání SMS (1,90 Kč).

Tarif můžete mít pod kontrolou v aplikaci Moje O2, kde lze také jednoduše nastavit automatické dobití přes platební kartu – třeba pravidelně každý měsíc, nebo když vám kredit klesne pod určitou hodnotu. S touto výhodou se už nemusíte o nic starat.

Díky aplikaci Moje O2 můžete získat i spoustu zajímavých výhod. K dispozici jsou různé slevy na vybrané mobilní telefony, příslušenství nebo e-knihy a audioknihy z O2 Knihovny. Každý měsíc navíc mohou zákazníci O2 soutěžit o zajímavé ceny.

Výběr článků

Načítám