Hlavní obsah

Huawei představil smartphony P50 Pro a skládací P50 Pocket

Huawei v pražském Theatre Royal představil dva nové telefony – P50 Pro a P50 Pocket. Huawei P50 Pro má klasický formát smartphonu, P50 Pocket je luxusní telefon s ohebným displejem. V rámci předprodeje získáte ke koupi i dárek.

Foto: Huawei Technologies (Czech) s.r.o.

Huawei představil smartphony P50 Pro a skládací P50 Pocket

Článek

Elegantní design

Huawei P50 Pro seženete ve dvou barvách Cocoa Gold a Golden Black. Fotoaparát Dual-Matrix s optikou Huawei XD Optics a XD Fusion Pro Image Engine posouvá hranice fotografování. Pomocí portrétního režimu a nových funkcí vytvoříte poutavá videa či fotky.120° ultra širokoúhlý snímač zachytí nádheru moří i hor. To vše s 256 GB pamětí, baterií s kapacitou 4360mAh a duálním Huawei SuperCharge nabíjením.

I přes 6,6palcový OLED displej a výkonnější baterii, je P50 Pro lehký a kompaktní. Zaoblený displej, podporuje obnovovací frekvence obrazovky 120 Hz a vzorkovací frekvence 300 Hz, což nabízí plynulý zážitek ze sledování čehokoliv. Certifikace IP68 je samozřejmostí.

Pro fotografy

Dual-Matrix fotoaparát s RGB čočkou, monochrom čočkou a širokoúhlým senzorem, je prvním na trhu. Díky optice XD Fusion Pro pořídíte ostré záběry i za horších světelných podmínek a True-Chroma zařídí, aby vaše fotky zářily přírodními barvami a byly ostřejší.

Periskopový objektiv s optickým zoomem 100 x umožňuje přiblížit si objekty, které byste telefonem nevyfotili. Ultra širokoúhlý objektiv s ohniskovou vzdáleností 13 mm využijete pro širokoúhlé snímky a v režimu makro můžete fotit objekty ze vzdáleností 2,5cm.

Foto: Huawei Technologies (Czech) s.r.o.

Huawei P50 Pocket

Rozlišení 4K

P50 Pro podporuje nahrávání videí v rozlišení 4K. Širokoúhlý přední fotoaparát s úhlem záběru 100°, automatickým ostřením s funkcí AIS proti roztřesení a duální video zepředu i zezadu, vám umožní natáčet unikátní videa, která upravíte v aplikaci Petal Clip.

Poháněn EMUI 12

EMUI 12 s vylepšeným ovládacím panelem, uživatelům nabídne snadnější a intuitivnější způsob, jak propojit více zařízení dohromady. Otevření ovládacího panelu funguje bez zasažení do aktivních úloh a umožňuje přístup k hudbě, Wi-Fi a Bluetooth.

Ohebný P50 Pocket

Huawei P50 Pocket je smartphone s ohebným displejem a OLED obrazovkou o velikosti 6,9 palce. Inovativní funkce umožňují zobrazení notifikací, i když je telefon složený. Baterie má kapacitu 4 000 mAh a Huawei SuperCharge s výkonem 40 W ji dokáže rychle nabít. P50 Pocket má fotoaparát s technologií Ultra Spectrum, která dokáže zachytit krásu světa.

Huawei P50 Pocket pořídíte s pamětí 8 + 256 GB v barvě White.

Foto: Huawei Technologies (Czech) s.r.o.

Huawei P50 Pocket

Kde je můžete získat?

Huawei P50 Pro a P50 Pocket můžete zakoupit v předprodeji od 26.1.2022 - 6.2.2022. Ke koupi Huawei P50 Pro dostanete sluchátka Huawei FreeBuds Pro a k Huawei P50 Pocket dostanete designová sluchátka Huawei FreeBuds Lipstick.

Oba telefony koupíte na e-shopu Huawei

Huawei P50 Pro za 29 999 Kč

Huawei P50 Pocket za 34 999 Kč

Výběr článků

Načítám