Hlavní obsah

Fio banka má 400 tisíc klientů, zahajuje kampaň a zlevňuje EUR platby

Novinky, Fio banka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká Fio banka letos navýšila počet klientů o více než 70 tisíc a jejích služeb využívá již přes 400 tisíc osob.

Fio je bez poplatků

Článek

Od začátku letošního roku projevilo zájem o bankovní služby bez poplatků, výhodné úvěrové produkty i online investiční služby Fio banky přes 70 tisíc klientů. Zvýšil se i počet lidí, kteří si převádějí účet ze své staré banky pomocí kodexu mobility. Nejvstřícnější banka roku 2013 a držitel 10 ocenění v soutěži Zlatá koruna 2014 pokračuje i v rozvoji svých služeb. Fio banka zavedla garantované sazby hypoték a zlevnila příchozí i odchozí eurové platby, nabízí nové kontokorenty a plánuje nabídnout novou verzi internetového bankovnictví.

„Změna banky je v poslední době zásadním tématem pro mnoho lidí. Jsme velmi rádi, že si velká část z nich vybírá právě Fio banku. I nadále chceme klientům poskytovat výhodné služby bez poplatků a navíc jim nabídnout novinky v podobě vylepšených kontokorentů nebo nového internetbankingu,“ říká Jiří Vodička, ředitel pro strategii a marketing Fio banky.

Výběr článků

Načítám