Hlavní obsah

Dubaj má novou kartu, která zlevní vstupy na hlavní atrakce

Novinky, CK FISCHER

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dubaj, nejpopulárnější ze Spojených arabských emirátů, stále hledá cesty, jak přilákat do země ještě více turistů. Nově proto nabízí kartu, která umožní turistům v krátkém čase navštívit nejvyhledávanější atrakce a přitom výrazně ušetřit.

CK FISCHER

Článek

Karta je ideálním produktem i pro ty, kteří do Dubaje přijíždí na klasickou pobytovou dovolenou, ale chtějí si lenošení na pláži zpestřit nějakou místní zajímavostí. Tzv. ‚Dubai stopover pass‘ je určený jak pro tradiční návštěvníky, kteří si do Dubaje zaletí odpočinout, tak pro ty, kteří emirát navštíví jen krátce v rámci svého přestupu.

CK FISCHER

Návštěvníci si během 36 hodin mohou vybrat ze dvou, tří nebo čtyř předplacených atrakcí a v krátkém čase tak zakusit originální atmosféru Dubaje. Kromě úspory až 60 % z běžné ceny vstupenek ještě navíc dostanou možnost připojit se zdarma na lokální Wi-Fi, která je jinak turistům nedostupná.

CK FISCHER

Permanentka nabízí to nejlepší z oblíbených dubajských atrakcí a zážitků, jakými jsou návštěva nejvyšší budovy světa Burj Khalífy, dubajské fontány s plavbou po vodní ploše kolem nich, vyhlídková projížďka autobusem Dubají, plavba a večeře na tradiční arabské lodi po Dubajském zálivu, obří podmořské akvárium a podvodní zoologická zahrada nebo zcela nová multimediální rozhledna Dubaj Frame, tzv. Zlatý rám.

CK FISCHER

„Chtěli jsme nabídnout variabilní, ale zároveň pečlivě sestavený program, který si turisté mohou užít i během krátké návštěvy, říká generální ředitel Dubajského vládního úřadu pro turismus Issam Kazim.

CK FISCHER

Karty jsou k dostání pro dospělé od 199 dirhamů (cca 1200 Kč) a pro děti od 169 dirhamů, (cca 1000 Kč). Kompletní informace na www.dubaipass.ae.

CK FISCHER

Ideálním partnerem pro cesty do Dubaje je například CK Fischer, která nabízí jak kratší čtyřdenní tak klasické týdenní nebo i delší pobyty. Díky dlouhodobému partnerství s místními hotely může tato cestovní kancelář nabídnout špičkovou kvalitu služeb za bezkonkurenční ceny.

CK FISCHER

Více informací na www.fischer.cz

Výběr článků

Načítám