Hlavní obsah

ČPZP nově od října nabídne programy hubnutí či plavání zdarma

Novinky, Česká průmyslová zdravotní pojišťovna

Širší nabídku preventivních programů nabídne od října svým klientům Česká průmyslová zdravotní pojišťovna (ČPZP). A co mohou očekávat? Programy na hubnutí, plavání zdarma či za zvýhodněnou cenu a další výhody.

Sjednocení

Článek

Rozšíření nabídky programů umožní sloučení ČPZP se Zdravotní pojišťovnou METAL-ALIANCE (ZP M-A). Nová ČPZP bude od 1. 10. 2012 pečovat o zdraví 1,167 mil. klientů prostřednictvím sítě 128 poboček po celé ČR.

„Sloučením pojišťoven vznikne společná nabídka preventivních programů, která je založena na produktech ČPZP a je doplněna o vybrané programy ZP M-A. Pojištěnci ČPZP tak získají přístup k širší nabídce preventivních programů, tedy za předpokladu, že své příspěvky za rok 2012 ještě nevyčerpali,“ vysvětluje vedoucí oddělení programů v ČPZP Ing. Radim Krčmář. Nabídka se rozšíří např. o program Plavání zdarma nebo za zvýhodněnou cenu ve vybraných bazénech nebo program STOB – STOP obezitě.

ČPZP zvýhodní i dárce krve a kostní dřeně, pro které se rozšiřují možnosti čerpání příspěvků. Příspěvky mohou dárci čerpat na pohybové aktivity, masáže, očkování, stomatologickou péči, úhradu nákupu v lékárnách či v optikách a další. Více k nabízeným programům ČPZP již od 1. 10. 2012 na www.cpzp.cz.

Výběr článků

Načítám