Hlavní obsah

Chytré hodinky jako módní trend? Nové HUAWEI Watch GT 3 Pro už ze zápěstí nesundáte

Novinky, Huawei Technologies s.r.o.

Odvaha, vyspělé technologie a krása umění italských mistrů, to vše se promítá v nových chytrých hodinkách HUAWEI Watch GT 3 Pro. Doplněk pro váš outfit, který zároveň monitoruje kondici a zdraví. O kombinaci chytrých hodinek s módními trendy se ve spolupráci s HUAWEI postaral známý módní návrhář a stylista Zoltán Tóth a prozradil i něco navíc.

Foto: Lukáš Kimlička

Chytré hodinky jako módní trend? Nové HUAWEI Watch GT 3 Pro už ze zápěstí nesundáte

Článek

Své oblečení a doplňky ladíme podle populárních trendů, které se však rychle mění a přicházejí stále nové a nové. Je však jedna věc, která z módy nevyjde nikdy – elegance.

Elegantní a funkční doplněk na zápěstí

Právě s touto myšlenkou vznikly nové hodinky HUAWEI Watch GT 3 Pro. Kromě designového zpracování se mohou pochlubit širokou škálou funkcí pro zdraví a sport a ve spojení s elegantním vzhledem snadno nahradí vaše klasické hodinky, a ještě se stanou třešničkou na dortu každého outfitu.

Ať už zvolíte Watch GT 3 Pro jako doplněk k “high fashion”, jako to bylo v případě Zoltánovy kolekce, nebo si je vezmete ke každodennímu outfitu, určitě nešlápnete vedle. „Na novince od Huawei Watch GT 3 Pro v keramické verzi se mi nejvíc líbí variabilita. Snadno je sladíte s kostýmkem v neutrálních odstínech, ale i s výraznými barvami, které jsou teď nesmírně trendy. Navíc kvalitní materiál a čistý design jsou zárukou, že hodinky pomůžou váš outfit vyladit k dokonalosti. Zlaté doplňky i obyčejnému outfitu dodají punc elegance a můžete si být jistí, že nezapadnete v davu,” říká Zoltán Tóth, známý módní návrhář a stylista.

Nebojte se zkusit něco nového

Blížící se letní měsíce jsou zároveň ideální dobou pro trochu módního experimentování. Během tohoto období máme chuť zkoušet nové látky, textury a barvy. Hodinky jsou k dispozici v dvou variantách – celokeramická verze s keramickým páskem, který se výborně hodí třeba k elegantnímu saku v jakékoliv barvě, a také s klasickým koženým řemínkem, který padne jako ulitý například k šatům v bohémském stylu, vzdušným letním šatům a mnohému dalšímu.

Foto: Lukáš Kimlička

Chytré hodinky jako módní trend? Nové HUAWEI Watch GT 3 Pro už ze zápěstí nesundáte

Nezapomínejte na své zdraví

S pomocí HUAWEI Watch GT 3 Pro si snadno vytvoříte vlastní rutinu pro zdravý životní styl. Chytré hodinky nejen monitorují vaše zdraví, ale zároveň vás dokáží upozornit na všechny maličkosti. V průběhu celého dne na vás dohlíží chytrý asistent, který se stará o vaši duševní pohodu nebo připomene pitný režim. Pokud se například v práci ocitnete v nadměrném stresu, upozorní vás, že je třeba trošku zvolnit, odpočinout si a nastavit si rovnováhu mezi pracovním a soukromým životem. Samozřejmostí je také měření kroků, abyste večer měli kompletní přehled o tom, jak aktivní jste v daný den byli.

HUAWEI Watch GT 3 Pro 43 mm můžete pořídit od 18.5. do 29.5. v předprodeji za cenu od 10990 Kč společně s dárkem v podobě bezdrátových sluchátek HUAWEI FreeBuds Lipstick. Tento dárek bude nadále k hodinkám až do 19. 6.

Výběr článků

Načítám