Hlavní obsah

Betonové dlažby i okrasné prvky pro každou zahradu “bez DPH”. Sleva 21 % jen do konce dubna

Komerční článekLias Vintířov, lehký stavební materiál

Je nejvyšší čas probudit zahradu ze zimního spánku. K tomu ale patří nejen upravený trávník a rozkvetlé záhony. Využijte více času stráveného doma k realizaci nové dlažby na terasu, parkovací stání nebo chodníček. Postavte okrasnou stěnu nebo bylinkovou zahrádku. Do konce dubna můžete totiž nakoupit betonové prvky LiaStone za ceny „bez DPH“.

Foto: Lias Vintířov, lehký stavební materiál

Je nejvyšší čas probudit zahradu ze zimního spánku

Článek

Jen do 30. 4. 2021 můžete získat betonové dlažby, obrubníky, žlaby a okrasné svahové tvárnice LiaStone se slevou 21 % a s výhodnou dopravou až na vaši zahradu. Stačí v poptávce uvést heslo „JARO“. Více na www.liastone.cz.

Dlažbu on-line navrhnete i objednáte

Pro plánování dlážděných ploch můžete na webu www.liastone.cz využít chytrý on-line nástroj. Stačí zadat rozměry dlážděné plochy, vybrat si druh dlažby, zvolit barvy a za několik kliknutí získáte návrh různých skladebných variant, informace o potřebném množství materiálu i ceně.

Foto: Lias Vintířov, lehký stavební materiál

Dlažby LiaStone jsou k dispozici až ve 14 barevných provedeních

Sortiment LiaStone zahrnuje více jak 20 druhů zámkových, skladebných, velkoformátových i vegetačních dlažeb až ve 14 barvách. Oblíbené jsou především nové colormixy. Svou zahradu tak můžete díky hře s barvami rozzářit, nebo naopak sladit tón v tónu s okolím. Potrpíte-li si na nápadité vzory a mozaiky, můžete kombinovat nejen barvy, ale také formáty dlažeb a vytvořit si tak vlastní originál. Ke zvolené dlažbě nezapomeňte vybrat vhodné obrubníky a odvodňovací žlaby.

Foto: Lias Vintířov, lehký stavební materiál

Potrpíte-li si na nápadité vzory a mozaiky, můžete kombinovat nejen barvy, ale také formáty dlažeb a vytvořit si tak vlastní originál

Okrasné tvárnice pro stavbu velkých stěn i malých zídek

Pro stavbu okrasných, pohledových, protihlukových stěn, různých zídek a také zpevnění svahů můžete vybírat z nabídky svahových tvárnic. Tyto speciální tvárnice jsou k dostání v různých provedeních umožňujících stavbu jednoduchých i členitých sestav s vegetačními výklenky i bez nich. Fantazii se meze nekladou. Čím pevnější vazba, tím lepší statické vlastnosti. Díky šikovným prostupům lze stěny zpevňovat pomocí železobetonových výztuh.

Foto: Lias Vintířov, lehký stavební materiál

Pro stavbu okrasných, pohledových, protihlukových stěn, různých zídek a také zpevnění svahů můžete vybírat z nabídky svahových tvárnic

Foto: Lias Vintířov, lehký stavební materiál

Fantazii se meze nekladou

1 prvek = 100+ možností

V nabídce svahových tvárnic vyčnívá jeden prvek. Jedná se o multifunkční zahradní prvek Playstone. Toto označení rozhodně není nadnesené. Díky důmyslnému tvaru rovnoramenného lichoběžníku a možnosti vrstvení lze z prvků Playstone postavit téměř cokoliv. Jednotlivé prvky je možné v sestavách navíc různě otáčet či spojovat. Pokaždé tak vytvoříte zcela jiný vzhled. Stačí trocha fantazie a vytoříte z něj opěrnou i pohledovou stěnu nebo okrasnou zeď s členitým i hladkým povrchem. Pomůže vám zpevnit svah i vytvořit skalku. Bude sloužit jako lavička, odkládací stolek, betonový květináč, vysoký záhon, bylinková zahrádka či vinotéka. Podívejte se na vzorové sestavy pro malé i velké zahrady.

Foto: Lias Vintířov, lehký stavební materiál

Díky důmyslnému tvaru rovnoramenného lichoběžníku a možnosti vrstvení lze z prvků Playstone postavit téměř cokoliv

Levný, nadčasový, dlouhověký, bezúdržbový… Prostě beton!

Při výběru inventáře své zahrady nemyslete pouze vzhled, ale i na nároky na údržbu a životnost. Dřevěné prvky mohou jako nové vypadat skvěle. Po pár deštích ale zjistíte, že vyžadují také značnou údržbu, bez níž jejich životnost klesá. Podobně časem a působením přírodních vlivů degradují i plastové či kovové prvky. Toužíte-li po takovém inventáři zahrady, který dlouho vydrží a je v zásadě bezúdržbový, sáhněte po betonu. Zajisté vás potěší i příznivá cena. Vybavte svou zahradu s LiaStone.

Výběr článků

Načítám