Hlavní obsah

Výhodné ceny u Quelle

Novinky, Quelle

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Srpnové slevy v obchodech se vztahují na letní zboží, které si už nestihnete užít. Quelle nabízí výhodný opak - podzimní a zimní módu se slevou v období od 3. do 17. 8. Objednat si můžete i vkusné a praktické doplňky do domácnosti, ať už nábytek, moderní techniku nebo vybavení pro volný čas .

Článek

Objednejte si v období  od 3. - 17. 8. z nového katalogu Quelle Podzim/Zima 2005 jakékoli zboží a získejte při nákupu do 1500 Kč slevu 100 Kč! Pokud vaše objednávka tuto částku přesáhne, dostanete dokonce slevu 200 Kč. Jste členy Family Clubu? V tom případě ušetříte při objednávce nad 3000 Kč také poplatek za poštovné a balné!!!

To už je jistě důvod zalistovat v novém velkém katalogu Quelle Podzim/Zima 2005, plném kvalitního trendy oblečení pro celou rodinu, něžného spodního prádla pro romantické duše, praktického sportovního oblečení, obuvi pro každou příležitost a také skvělé nápady pro vaši domácnost z oblasti nábytku, bytového textilu i doplňků.

Nezapomínáme ani na kutily s kvalitním nářadím do dílny a na hospodyňky, které potěší velký výběr kvalitních drobných i velkých domácích spotřebičů. Milovníci technických novinek a zajímavostí budou překvapeni širokou nabídkou elektroniky tradičních Quelle značek Universum, Revue, ale také Philips, JVC, SONY či Canon za příznivé ceny. Nejvíc se asi budou radovat děti, neboť v katalogu je plných 12 stránek hraček, z nichž si vyberou ti nejmenší i ti odrostlejší.

Ani drobnost, která potěší, by neměla ujít vaší pozornosti. Jako originální dárek se vám bude jistě hodit například aroma set - půvabná , krásně zabalená voňavá souprava ozdobné svíčky, vonných tyčinek, květinového Pot-pourri a také vonných františků za bezkonkurenční cenu 99 Kč.

Jako další výhodu vám nabízíme naši novinku, virtuální formu katalogu Quelle Podzim/zima 2005, který můžete i vy dostávat do mailu. Zadejte na objednací kartě nebo na www,quelle.cz  svoji e-mailovou adresu a objednejte si tuto atraktivní nabídku.

A jak si z nového katalogu objednat? Je to jednoduché. Můžete zavolat na zákaznické oddělení na čísla 495 858 555 nebo 498 508 555 a nadiktovat svou objednávku operátorce. Pokud máte přístup k internetu, stačí navštívit naše webové stránky www,quelle.cz  a pohodlně objednat.

Stále oblíbenější je objednávání formou SMS - návod najdete v katalogu i na www,quelle.cz .

Na vaši návštěvu na www,quelle.cz  se těší vaše Quelle!

Výběr článků

Načítám