Hlavní obsah

Nová generace přichází

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nová doba nás vystavuje novým výzvám. Zejména v práci jsme neustále v pohybu, na cestách, na schůzkách. Je třeba, mít moderní nástroj, který bude tento životní styl zvládat. Proto jsme se podívali na zoubek nové řadě notebooků Lenovo ThinkBook 13s.

Foto: Alza.cz

Lenovo zareagovalo na trend novou řadou notebooků s úzkým stříbrným kovovým tělem a váhou pouhých 1,4 kg.

Článek

Odolná elegantní konstrukce 

Dávno nejde pouze o to, aby byl notebook zařízení, které leží v kanceláři na stole. Zejména mladá business generace chce notebooky přenosné a přizpůsobivé, zároveň však splňující požadavky na efektní a elegantní design. Na tento trend Lenovo zareagovalo novou řadu notebooků s úzkým stříbrným kovovým tělem a váhou pouhých 1,4 kg. Nejedná se však pouze o pěkný design, ale je zde i 5 funkčních prvků (Hořčík, Zinek, Indium, Cín a Hliník), díky kterým je konstrukce odolná, odlehčená a panty jsou chráněné před korozí.

Foto: Alza.cz

Tuto žhavou novinku koupíte výhodně již od července na Alza.cz

 Vybaven pro business

I přes to, že vzhled zařízení je pro dnešního uživatele velmi důležitý, často dokonce rozhodující, ThinkBook 13s vsází i na velký výkon. V těle ukrývá procesor Intel® Core™ Whiskey Lake nejnovější osmé generace, který je zárukou bezproblémového chodu i při spuštění většího množství aplikací. Další předností je 13,3" Full HD antireflexní IPS displej a velmi úzké rámečky pro nerušený obraz. Při důležitém konference callu každý uživatel ocení kvalitní zvukovou sadu Dolby® Audio™ a vychytávku v podobě dvou Skype Hot Keys pro rychlé přijetí a ukončení hovoru přímo z klávesnice. Extra rychlou odezvu systému zajistí nová funkce Modern Standby, neboli chytrý spánek. S ní budete přijímat Skype cally a e-maily ve standby režimu, dokonce i při zavření počítače, který pak ze spánku probudíte za necelou sekundu.

Foto: Alza.cz

Dávno nejde pouze o to, aby byl notebook zařízení, které leží v kanceláři na stole.

Notebook s funkcemi smartphonu

Vylepšené je tlačítko zapnutí, které zároveň slouží jako čtečka otisků prstů. Notebook tedy zapnete a rovnou také odemknete. Až budete ve městě běhat po schůzkách, určitě uvítáte výdrž baterie až 11 hodin s užitečnou funkcí rychlonabíjení, díky které se notebook dobije na 80 % již během hodiny.

Foto: Alza.cz

Je třeba, mít moderní nástroj, který bude tento životní styl zvládat

Lenovo nezapomíná ani na zabezpečení, které zajišťuje systémem ThinkShield. Ten spolehlivě chrání data díky pokročilému šifrování, poskytuje silné zabezpečení při online aktivitách i analýzu rizik v rámci Wi-Fi sítí. Pro maximální soukromí uživatelů má notebook integrovaný mechanický posuvný kryt na kameru Thinkshutter. Velmi užitečná je také funkce Anti-Spill, díky které dokáže klávesnice zvládnout po krátkou dobu až 60 cm³ rozlité tekutiny.

Foto: Alza.cz

ThinkBook 13s vsází i na velký výkon.

Lenovo ThinkBook je moderní nástroj pro každého, kdo chce bezchybně fungující pracovní notebook bez kompromisů na straně designu a vzhledu. Tuto žhavou novinku koupíte výhodně již od července na Alza.cz

Výběr článků

Načítám