Hlavní obsah

Spojení perfektní funkčnosti se stylovým designem? Sluchátka Panasonic HTX80

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nevažte se! Nová sluchátka Panasonic HTX80 jsou vybavena bezdrátovou Bluetooth technologií, která vás osvobodí od zamotaných kabelů. Handsfree technologie a stylový design vytvářejí ideální kombinaci pro ten nejlepší poslech ve volném čase.

Spojení perfektní funkčnosti se stylovým designem? Sluchátka Panasonic HTX80B!

Článek

Oprostěte se od nepříjemností spojených s neustále se zamotávajícími kabely. Sluchátka Panasonic HTX80 se s vaším smartphonem, tabletem, počítačem či veškerými „chytrými“ přístroji spojí pomocí Bluetooth technologie.

Bezdrátová technologie eliminuje obvyklé zašmodrchávání drátů a na vás tak bude si jen sluchátka pohodlně nasadit na hlavu a zapnout je. Díky zabudovanému akumulátoru vám po plném nabití zajistí až 24 hodin nerušeného poslechu. Pokud tedy rádi posloucháte hudbu cestou do práce a z práce, bude vám stačit jedno nabití sluchátek na celý týden poslouchání. Sluchátka se do plného nabití dostanou po cca 3 hodinách nabíjení skrze USB kabel, který je součástí balení. Zabudovaný mikrofon navíc umožňuje při poslechu z telefonu používat sluchátka jako handsfree.

Spojení perfektní funkčnosti se stylovým designem? Sluchátka Panasonic HTX80B!

Spojení perfektní funkčnosti se stylovým designem? Sluchátka Panasonic HTX80! Sluchátka Panasonic HTX80 kombinují perfektní funkčnost se stylovým retro provedením, které doladí váš zevnějšek k dokonalosti. Vybrat si můžete ze čtyř barevných provedení – akční červená, univerzální černá, platinově šedá či jemná béžová.

Nadčasové provedení z nich vytváří dokonalý doplněk jak pro muže, tak i pro ženy. Tato sluchátka jsou určena pro volný čas a jejich pohodlnost a bezdrátová technologie umožnují jejich použití takřka kdekoli a kdykoli. Pořiďte si Panasonic HTX80 a nechte je stát se trvalou součástí vašeho šatníku.

Spojení perfektní funkčnosti se stylovým designem? Sluchátka Panasonic HTX80B!

Designéři sluchátek Panasonic HTX80 nezapomněli ani na pohodlí. Díky měkkým náušníkům a speciálnímu designu, snižujícímu postranní tlak na uši, sluchátka nejen dobře vypadají, ale také zaručují pohodlný poslech. Navíc jejich váhu 190 gramů neucítíte na hlavě ani po delším nošení.

Výběr článků

Načítám