Hlavní obsah

E-recept bez zbytečných výdajů a administrativy? Jde to!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Se začátkem nového roku se na trhu objevily desítky aplikací na vydávání e-receptů. Přesto, že povinnost vydávat recepty elektronicky platí od 1. ledna 2018, je stále vysoké procento lékařů, kteří e-recepty nevydávají.

S aplikací +4U eRecept lze recepty snadno vystavovat odkudkoli, kde je internet.

Článek

Ne vždy mají lékaři čas hledat všechna řešení e-receptu, a tak sáhnou po prvním, které se jim nabídne. Ke správnému fungování ale některé aplikace vyžadují napojení na zdravotnické informační systémy a vybavený počítač. Zejména pro malé ordinace je pořízení drahého vybavení problém.

Přechod na +4U eRecept zvládnou i nejmenší ordinace. Aplikace nepotřebuje podporu informačních systémů a funguje na všech počítačích i chytrých zařízeních s připojením na internet. Pokud lékaři často cestují, nemají počítač nebo hledají spolehlivé řešení, je pro ně +4U eRecept ideální.

Kvalitní software ale nemusí znamenat tisíce korun měsíčně. Za aplikaci +4U eRecept, která stojí jen 499 Kč ročně, stojí společnost Plus4U Medical, součást největší české IT společnosti Unicorn.

Plus4U Medical nabízí mimo eReceptu i rezervační systém +4U Lékař, který čítá více než 250 lékařů a 450 000 pacientů. Pacienty také automaticky upozorňuje na blížící se návštěvy lékaře a připomíná jim termíny preventivních prohlídek.

Výběr článků

Načítám