Hlavní obsah

Češi se zbavují drahých půjček. Rychle a jednoduše

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro refinancování starých a nevýhodných půjček už lidé v Česku neplýtvají svůj čas cestou do banky. Vše vyřídí přes počítač nebo telefon na Zonky.

Refinancováním drahých půjček na Zonky můžete ušetřit tisíce korun měsíčně.

Článek

Nevýhodné půjčky, kontokorenty a kreditní karty mohou přinést velkou zátěž pro měsíční rozpočet. Jejich refinancováním ušetří lidé každý měsíc až tisíce korun. Nejlepší možností, jak ušetřit, je zvolit stejnou měsíční platbu, ale s nižším úrokem, který přináší Zonky.

„Zonky je internetová služba. Na provoz nepotřebujeme pobočky a tisíce zaměstnanců jako banky. Díky tomu dokážeme zpravidla každému připravit lepší nabídku než banka,” říká Pavel Novák, ředitel Zonky.cz.

Toho, že je Zonky levnější než banka, využívá čím dál více Čechů. Na Zonky si půjčili více než 1,4 miliardy korun. „Polovina peněz, které jsme půjčili, slouží lidem k refinancování drahých půjček. Lidé službu využívají, také protože nemáme žádné skryté poplatky a půjčku mohou navíc kdykoliv zdarma předčasně splatit,” dodává Pavel.

Půjčku na refinancování jde zařídit přes internet na počítači nebo na mobilu na www.zonky.cz. Tady stačí snadno za pár minut vyplnit nezávaznou poptávku půjčky a zjistit, kolik si lze půjčit.

Výběr článků

Načítám