Hlavní obsah

Jak uchovávat dokumenty elektronicky a opravdu bezpečně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pořídit si zajištěný úložný prostor je nyní díky Bezpečnému úložišti České pošty snadné. Své důležité dokumenty budete mít uložené v elektronické podobě a přitom budou opravdu v bezpečí.

Bezpečné uložiště České pošty

Článek

Ukládání oficiálních dokumentů v elektronické podobě výrazně pomáhá zjednodušit práci s těmito dokumenty. Nahrazování tištěné podoby dokumentace elektronickou formou je jasným trendem jak u státních úřadů, tak soukromých firem a podnikatelů. Jednoduchým a spolehlivým řešením je využití Bezpečného úložiště České pošty.

Co je Bezpečné úložiště a jak funguje

Bezpečné úložiště je elektronický úložný prostor umístěný v chráněném datovém centru České pošty. Slouží k dlouhodobému ukládání všech dokumentů bez ohledu na formát. Do svého úložiště se dostanete odkudkoliv a kdykoliv. Každý dokument v úložišti lze opatřit archivním časovým razítkem, které umožňuje prokázat, že obsah souboru nebyl během platnosti razítka změněn.

Jak objednat

Služby Bezpečného úložiště se objednávají pro období 12 měsíců a jsou dostupné v šesti kapacitách. Bezpečné úložiště můžete využívat již za 19 Kč měsíčně. Službu můžete objednat na webu Pošta Online. Další informace najdete na www.bezpecneuloziste.cz.

Výběr článků

Načítám