Hlavní obsah

HP přináší nový pohled na stolní počítače

Komerční článekHP Inc Czech Republic

Ani stolní počítače ale už dnes nevypadají tak jako dřív. HP má v nabídce například dva pracanty, kteří přinášejí více než dostatek výkonu ve velmi netradičním formátu. A rozhodně se nejedná o rámusící bedny připojené ke klubku kabelů a drátů.

HP

Článek

Opravdu stylovým doplňkem kanceláře se stane další přístroj z elitní rodiny HP Elite Slice. V tomto případě se jedná o modulární mini PC komerční třídy běžícím na systému Windows 10 Pro, které přichází se spoustou pokrokových funkcí a hlavně vychytaným designem v malém, dobře přenosném balení. Při práci tak bude ozdobou pracovního stolu, výkonem přitom nijak nezaostává za klasickými desktopy. Velice praktická je také volitelná možnost bezdrátového nabíjení mobilních telefonů. Netradiční modulární konstrukce ale umožňuje i další rozšiřování funkcí. Modul s 360stupňovými reproduktory Bang a dvěma mikrofony výrazně ulehčí konferenční hovory, pro ty je ostatně jedna z variant HP Elite Slice pro konferenční místnosti vybavena speciálním jednodotykovým ovládáním a podporou softwaru Intel Unite.

HP

Dalším modulem může být klasická DVD mechanika. Praktičnost tohoto počítače se ale projeví teprve v kombinaci s volitelným dokovacím monitorem HP Elite Display S240uj, ke kterému je možné HP Elite Slice připojit jedním kabelem USB-C, který přenáší obraz i zvuk a zároveň zajišťuje napájení počítače. A nechybí samozřejmě ani zabezpečení třídy Elite stejně jako u předchozích firemních modelů. Díky známému prostředí je pro uživatele Windows 7 přechod na Windows 10 velmi snadný. Pomocí připojení do domény lze navíc Windows 10 Pro spravovat stejným osvědčeným způsobem jako Windows 7. Windows 10 Pro umožňuje šifrovat obsah disků a přenosných jednotek pomocí nástroje BitLocker a chránit tak citlivá data před krádeží nebo neoprávněným přístupem v případě ztráty zařízení.

Chcete vylepšit kancelář miniaturním PC? Následujte tento formulář a získejte nabídku na míru.

Výběr článků

Načítám