Hlavní obsah

Essential - posuvné a otočné dveře

Novinky, Scrigno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Novou řadou Essential firma Scrigno vytváří nové prostory a poskytuje nové možnosti, jež zlepšují kvalitu života lidí a díky kterým je prostředí, ve kterém žijí, pohodlnější.

Skleněné křídlo pro Essential

Článek

Scrigno – světový lídr ve výrobě a prodeji stavebních pouzder pro skryté posuvné dveře působící na českém trhu od roku 2014, s dceřinou společností  v Praze – představuje řadu Essential by Scrigno, revoluční řešení v navrhování interiérů díky homogennímu a kompaktnímu „look & feel“. Essential je téměř neviditelný; z obyčejného funkčního předmětu se stává stylistický prvek poskytující maximální svobodu při navrhování. Je výsledkem důrazu kladeného na klienta a jeho prostorové a estetické potřeby, neboť stavební pouzdro, jehož rozměry jsou omezeny na minimum, podtrhuje hodnotu interiérů. Essential varianta pro otočné dveře představuje nejnovější řešení skrytých zárubní, dá se libovolně upravit podle potřeb klienta: ať se jedná o vybavení zcela nového prostředí nebo rekonstrukci, vždy dodá místnosti požadovaný vzhled.

Mezi mnoha posuvnými řešeními vyniká Essential ve skleněném provedení, s jedním nebo dvěma křídly. Dveře se stávají neodolatelným doplňkem interiérů, dávají vyniknout kombinaci dřeva, skla a hliníku, a naplňují prostředí světlem díky moderním a neutrálním barvám. Systém je možné doplnit funkčním zpomalovacím mechanismem Slow Glass, který umožňuje postupné a tiché zavírání dveří.

Essential varianta pro otočné dveře

Výběr článků

Načítám