Hlavní obsah

Víte, jak poznat kvalitní čaj?

Novinky, MIX-TEE

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Díky velkému výběru již nejste omezeni pouze na jeden druh čaje, ale můžete si vybírat z nepřeberného množství čajů. Víte, jak poznat ten kvalitní?

Čajové plantáže na Srí Lance

Článek

Cejlonský čaj – záruka kvality

Úspěch cejlonského čaje tkví zejména ve vysoké kvalitě a čerstvosti sběru. Čaj se na Srí Lance sbírá ručně. Téměř v každém údolí se nachází čajová firma na zpracování čaje. Každý kvalitní čaj na Srí Lance je zpracován a neprodyšně zabalen v místě svého původu během jednoho dne. Jenom tak se v čaji zachovají všechny vitaminy, minerály a antioxidanty.

Sběračky čaje na plantážích

Každý kvalitní čaj by měl vlastnit tzv. Lion Logo, které je zárukou nejvyšší kvality čaje. Jedním z vlastníků tohoto loga je společnost Basilur, která se zabývá výrobou vysoce kvalitních čajů. Tato společnost si zakládá nejen na vysoké kvalitě čaje, ale také na originálních obalech.

Sběračky čaje na plantážích

Basilur Magic Fruits Green – čaj ze srdce Srí Lanky

Pokud si chcete vychutnat jemnou a delikátní chuť čaje ze Srí Lanky, vyzkoušejte kolekci Magic Fruits Green. Mimochodem, celá tato řada byla vytvořena a dovezena společností MIX-TEE výlučně pro milovníky zelených čajů.

Výběr článků

Načítám