Hlavní obsah

Trend: Češi víc studují online, dokonce i MBA, říká ředitel CEMI

Novinky, CEMI MBA Studies s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každý manažer ví, jak je obtížné skloubit práci, rodinu a ještě k tomu profesní růst. Proto za poslední roky narůstá nový trend v oblasti vzdělání – online studium. Nyní můžete studovat online i profesní MBA programy.

Online MBA lze studovat odkudkoliv a kdykoliv. CEMI

Článek

„Zájem o online studium MBA rok od roku stoupá, nyní nabízíme 9 oborů, 7 v češtině a 2 v angličtině. Manažeři stále více bojují s nedostatkem času a to, že mohou studovat odkudkoliv a kdykoliv jim to čas dovolí, je pro ně velice komfortní,“ říká Mgr. Štěpán Mika, ředitel Central European Management Institute (CEMI).

Mgr. Štěpán Mika, ředitel institutu CEMI, který se online vzdělávání manažerů věnuje od roku 2011. Autor: CEMI

Na vzdělávání manažerů online formou se zaměřuje již od roku 2011 a jeho výukou prošlo již přes 1000 absolventů.

Online MBA studium vyhledávají manažeři nebo majitelé firem, kteří jsou odborníci ve svém oboru, ale chybí jim vzdělání zejména v oblasti řízení lidí a managementu.

MBA online nyní často studují i zaměstnanci. MBA titul je něco, co je oproti jiným vysokoškolsky vzdělaným lidem odliší. Na trhu práce se tak stávají pro zaměstnavatele atraktivnější a mohou tak získat lepší pozici i plat. Přehled MBA oborů najdete zde.

Mgr. Štěpán Mika, ředitel institutu CEMI, který se online vzdělávání manažerů věnuje od roku 2011. Autor: CEMI

Studium trvá pouze jeden rok.

„V rámci překročení hranice 1000 absolventů jsme připravili speciální cenovou nabídku pro nové zájemce, kteří mohou na školném ušetřit 36.300 Kč,“ uzavírá ředitel Mgr. Štěpán Mika.

Zájemci tak mohou začít studovat již za 79.900 Kč bez DPH.

Uzávěrka příjmu přihlášek do jarních programů končí již 8. března.

Více o CEMI najdete na cemi.cz.

Výběr článků

Načítám