Hlavní obsah

BB Centrum – adresa úspěšných firem, místo pro život i zábavu

Novinky, BB Centrum

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BB Centrum v Praze 4 je skutečné město ve městě. Vyberete si zde prvotřídní kanceláře vhodné pro vaše podnikání, najdete příjemné bydlení, obchody, služby, vzdělávání, sport či relaxaci uprostřed krásných parků. Vše na jednom místě v dosahu metra Budějovická.

BB Centrum

Článek

Jak zvládnout hodiny dojíždění do práce a zpět? Vyzvednu děti ze školy včas? Stihnu dát oblek do čistírny? Otázky, které si každodenně pokládá mnoho z nás. O co by to bylo lehčí, kdyby existovalo místo, kde mohu pracovat, vyřídit všechny povinnosti a v uspořeném čase si navíc zacvičit nebo se navečeřet s rodinou v hezkém prostředí.

Vodní prvek a zeleň mezi budovami

Takovým místem je BB Centrum, které Passerinvest Group, developer projektu, buduje již přes 20 let. Dnes je BB Centrum největším multifunkčním areálem nejen v České republice, ale i v celoevropském měřítku. Jeho 17 budov zasazených v zelených parcích s fontánami a relaxačními místy nabízí více než 13 000 pracovních míst, na dvě stovky bytů, wellness a fitness centrum, základní a mateřskou školu i kulturní vyžití.

Vodní prvek a zeleň mezi budovami

V celém areálu najdete dětská hřiště, více než dvě desítky restaurací, kaváren a síť nejrůznějších obchodů a služeb od zdravotnických přes finanční až po kosmetické. Dostupné parkování na veřejných parkovištích je samozřejmostí. To vše je BB Centrum, dobrá adresa nejen pro firmy, ale i celou rodinu.

Vodní prvek a zeleň mezi budovami

Výběr článků

Načítám