Hlavní obsah

Garážová vrata? Chtějte ty nejlepší

Novinky, BOHEMIA PLAST GROUP s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Výplň stavebních otvorů je hned po kvalitě provedení samotné stavby nejdůležitějším prvkem, který ovlivňuje její výslednou podobu a kvalitu času tráveného uvnitř, nehledě na estetickou stránku celé kompozice.

Sekční, lamelová garážová vrata v barvě antracit

Článek

Ať jde o okna, dveře nebo garážová vrata, kvalita by měla být na prvním místě. Naše společnost chce svým zákazníkům nabídnout kompletní sortiment výplní do stavebních otvorů, z toho důvodu jsme se rozhodli navázat oboustranně přínosnou spolupráci s jedním nejlepším výrobcem garážových vrat na trhu firmou LOMAX. Nemusíte tedy jednat s různými dodavateli, abyste mohli svůj objekt zajistit proti počasí, špíně či nenechavým návštěvníkům.

FOTO: BOHEMIA PLAST GROUP s.r.o.

A Proč právě LOMAX? Jednoduše proto, že garážová vrata Lomax patří k těm nejvariabilnějším, které na našem trhu seženete. Umí navrhnout a následně vytvořit garážová vrata přímo na míru přesně podle vašich požadavků. Garáže bývají prvkem, u kterého se často musíme uchylovat ke kompromisům.

FOTO: BOHEMIA PLAST GROUP s.r.o.

Můžete si zvolit libovolnou kombinaci barvy (více než 2500 odstínů), imitací dřeva, typů prolisů a doplňků. Více než 20 letá tradice (první výrobek této značky spatřil světlo světa již v roce 1992), spolu s vraty vyráběnými s největší pečlivostí se zřetelem kladený na co nejvyšší komfort a bezpečnost uživatele, jsou tyto garážová vrata určitě jasnou volbou pro každého, kdo dává přednost kvalitě a dlouhodobé životnosti.

FOTO: BOHEMIA PLAST GROUP s.r.o.

Návrh i cenovou nabídkou vašich garážových vrat obdržíte zcela zdarma, můžete si vybírat ze čtyř základních motivů a můžete se spolehnout, že díky vlastní výrobě jsou náhradní díly vždy dostupné, takže záruční i pozáruční servis vždy proběhne rychle a bez problémů. Vyberte si sekční, posuvná, rolovací i průmyslová garážová vrata přesně podle svých potřeb a vkusu!

Výběr článků

Načítám