Hlavní obsah

Betonové podlahy se nepoškrábou, efektivně se vytápí, jsou atraktivní na pohled

Novinky, CEMEX Czech Republic, s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Betonové podlahy už nejsou doma jen ve výrobních halách či skladech. Stále častěji se zabydlují také v rodinných domech a bytech. Betonové podlahy osvědčené značky Cemex vynikají nejen mimořádnou odolností, ale také atraktivním vzhledem

Betonová podlaha nemusí fungovat jen jako podkladová vrstva

Článek

Kouzlo betonové podlahy je v jednoduchosti - betonová nosná deska je po vybroušení nebo vyleštění zároveň nášlapnou vrstvou. Tyto podlahy jsou hladké a bezespárové, snadno se udržují. Betonová podlaha Cemex vyniká také mimořádnou tepelnou akumulací. Její kombinací s podlahovým topením vzniká jeden z nejefektivnějších systémů vytápění.

Po vyleštěné betonové podlaze můžete chodit i tančit

Varianty betonových podlah

Každá podlaha je originál – její vzhled ovlivní tvar, barva a velikost kameniva, které následné broušení dle přání zákazníka více či méně odhalí. Finální vzhled dá podlaze impregnace a stupeň leštění. Komu se šedý odstín zdá strohý, může zvolit barevné tónování.

Po vyleštěné betonové podlaze můžete chodit i tančit

Povrch betonové podlahy Cemex je mimořádně tvrdý a odolný. Hodí se proto i do místností, kde se nezouváme a kde je vyšší zatížení. A pokud má podlaha, například v garáži, vydržet ještě větší zátěž, lze uplatnit vsypy Duramo, dodávané rovněž společností Cemex.

Po vyleštěné betonové podlaze můžete chodit i tančit

Více na webu www.podlaha.cz, který umožňuje kromě jiného okamžitý on-line výpočet orientační ceny podlahy.

Výběr článků

Načítám